MLADEN PAVKOVIĆ : Sljedbenici Miloševića žele zadržati Titov trg u Zagrebu

Vrijeme:1 min, 28 sec

 

 

Kontraverzni saborski zastupnik SDP-a Nenad Stazić u Hrvatskom saboru u povodu izmijene imena Trga maršala Tita uz ostalo je izjavio da je Tito u II. svjetskom ratu s vojskom od 800 tisuća boraca pobijedio Pavelića i da danas promjenu imena ovog trga traže – sljedbenici Ante Pavelića!!! To bi isto tako bilo da mi kažemo da je u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu dr. Franjo Tuđman sa nešto manjom vojnom silom pobijedio srbijanskog i crnogorskog agresora te treću ili četvrtu zločinačku vojsku u Europi (JNA), a poglavito domaće izdajice i da danas ti i takvi sljedbenici Tita, Slobodana Miloševića, Karadžića, Mladića, Hadžića i sličnih ne žele da se najljepši zagrebački trg i dalje zove imenom ovog (provjerenog) komunističkog zločinca.

Dakle, po tome ispada da samo i isključivo srbijanski četnici i bivši komunisti, sljedbenici Tita i partije, žele zadržati Trg maršala Tita, pa stoga treba oštro napasti i hrvatske branitelje i sve one koje je Tito zatvarao i ubijao, poglavito nakon 1945.!

Kad smo odlazili u Domovinski rat, odlazili smo i u borbu protiv Jugoslavije. A tko je bio na čelu te i takve države? Da smo i dalje željeli Tita i partiju nikada se ne bi odazvali Tuđmanovu pozivu, tako da bi i danas „sve“ ulice i trgovi diljem Hrvatske (i ne samo nje!) nosili ime po ovom komunističkom akrapu.

Tita se ne sudi za njegova dobra djela (antifašizam), već za tisuće masovnih grobnica, koje je među ostalim ostavio i hrvatskom narodu.
U osudi ove inicijative Staziću se odmah pridružio i Milorad Pupovac. Očekivano. Taj ne priznaje obrambeni Domovinski rat, a još manje da je Srbija bila agresor na Hrvatsku tako da je sa ovim profesionalnim politikantom suviše i polemizirati.

 

Mladen Pavković,
predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

 

Hrvatsko nebo

One thought on “MLADEN PAVKOVIĆ : Sljedbenici Miloševića žele zadržati Titov trg u Zagrebu

  1. Moja ulica, najljepša u gradu, zvala se “Šetalište maršala Tita”. Možete samo zamislit frustracije, imat na dokumentima ime ovog zlotvora. Užas. Sad je kralj Petar Krešimir IV. E, taj može!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)