Nasljednici komunista koji su očistili Zagreb ’45. sad viču da je njihov

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

Jurčević kaže kako je hrvatska elita likvidirana ’45. kada su se primitivci naselili u njihove stanove

Antifašistička liga u četvrtak 22. lipnja, na Dan antifašističke borbe, organizirat će skup Trg je NAŠ, kojom će tražiti ostanak imena Trga maršala Tita u Zagrebu. Pitali smo istaknutog povjesničara Josipa Jurčevića kako komentira takav skup te tvrdnju Rade Borić da referendum o promjeni imena trga neće proći.

Josip Jurčević za Direktno kaže kako osobe koje organiziraju skup Trg je NAŠ, kojom će tražiti ostanak imena Trga maršala Tita u Zagrebu, zapravo štite zločine koji su počinjeni, a pogotovo kult-osobu Josipa Broza Tita.

“Ta izreka ‘Zagreb je naš’ potpuno je točna, budući da su oni zaista naselili Zagreb ’45. ubijajući sve što je vrijedilo u Zagrebu. Cijelu društveno-hrvatsku elitu doslovno su likvidirali u fizičkom smislu, uselili su se kao primitivci u njihove stanove i danas oni viču ‘Zagreb je naš’, kaže Jurčević.

Istaknuti povjesničar podsjeća kako je društvena pretkomunistička elita bila ubijena i bačena u jame, a sljednici toga, bilo biološki ili ideološki, viču ‘Zagreb je naš’.

“Vjeruju u referendum budući da su očistili i prognali Zagreb ’45. i sada smatraju da je on njihov”, zaključio je za Direktno Josip Jurčević.

 

direktno.hr/http://direktno.hr/Hrvatsko nebo

 

One thought on “Nasljednici komunista koji su očistili Zagreb ’45. sad viču da je njihov

  1. “…Ta izreka ‘Zagreb je naš’ potpuno je točna, budući da su oni zaista naselili Zagreb ’45. ubijajući sve što je vrijedilo u Zagrebu…”
    Bljak, zagovornici ubojica!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)