Kako i s kime Bakir Izetbegović misli živjeti u toj svojoj zamišljenoj “Bosni i Hercegovini”, kad gotovo niti jedan njegov javni nastup ne može proći bez OTROVNIH LAŽI I PODLE ANTIHRVATSKE KAMPANJE!?
“HRVATI SU BILI AGRESORI”, MUSLIMANI – BOŠNJACI “NISU UBIJALI CIVILE”, “MUSLIMANSKO-BOŠNJAČI ŽIVALJ JE BIO OPKOLJEN U SVOJIM ENKLAVAMA”!?
OVO SU LAŽI I NEBULOZE KOJE ISLAMISTI I MUDŽAHEDINI, DA, UPRAVO TAKO: ISLAMISTI I MUDŽAHEDINI PONAVLJAJU POPUT MANTRE I TO ZNAJU NAPAMET BOLJE NEGO SVOJE AJETE IZ KUR’ANA!
Islamisti i mudžahedini na čelu s Bakirom nastavljaju prljavu kampanju protiv Hrvata, JEDINIH SAVEZNIKA U RATU I NAKON NJEGA, nadajući se da će cijelu Federaciju pretvoriti u svoju džamahiriju.
Da to ići neće, ama baš nikako (JOK!), nije im čini se jasno.
Budući da uporno BACAJU RUKAVICU I LAJU GORE NEGO BIJESNE DŽUKELE, portal Hrvatsko nebo će i dalje objavljivati ISTINU I PODSJEĆATI ŠTO SE TO DOGAĐALO TIJEKOM I NAKON RATA.
Prljavoj i perfidnoj propagandi Bakira i njegovih islamista i mudžahedina se mora odgovarati na primjeren način, JER TO ONI TRAŽE!
Hrvatsko nebo /uredništvo

 

Besramne laži Bakira Izetbegovića nije teško demantirati .Dovoljno je poslužiti se materijalima koje je objavio general -pukovnik Slobodan Praljak
PRIRUČNIK
Prof. SLOBODAN PRALJAK, dipl.ing.
Kazališni i filmski redatelj – Akademija
dramske umjetnosti Sveučilišta u
Zagrebu
General-pukovnik Hrvatske vojske u
mirovini
S UPUTAMA KAKO TREBA MISLITI (MENS REA) I ŠTO TREBA ČINITI
(ACTUS REUS) KAKO BISTE NA SUDU U DEN HAAGU BILI PROGLAŠENI ČLANOM UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG POTHVATA (UZP)
KAKO POSTATI UDRUŽENI
ZLOČINAC?
U dijelu priručnika pod naslovom

42.
SRUŠENE I OŠTEĆENE KATOLIČKE CRKVE I VJERSKI OBJEKTI U BiH U RATU 1991. – 1995. SRUŠENO I DEVASTIRANO OD NEKIH POSTROJBI A BiH

ČINJENICE

 

 

 

 

 

 

Više na stranici  Herceg-Bosna

 

Hrvatsko nebo : OTROVNE LAŽI BAKIRA IZETBEGOVIĆA

 

 Daran Bašić /Hrvatsko nebo / http://hrvatskonebo.com/HercegBosna -Hrvatsko nebo 

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.