SABOR Ljubić i Raguž – Glasnović traži sve ono što se Hrvatska već obvezala učiniti

Vrijeme:1 min, 2 sec

 

Rješavanje pitanja svih pet traženih točaka zahtjeva zastupnika Željka Glasnovića, već odavno je uključeno u program rada Vlade Republike Hrvatske kao i u aktivnosti te program rada Odbora za Hrvate izvan Republike Hrvatske, te ne može biti govora o bilo kakvim novim obvezama koje bi navodno opterećivale proračun, a pogotovo nema govora o navodnoj političkoj korupciji”, navodi se u priopćenju koje potpisuju Božo Ljubić i Željko Raguž. 

Zastupnici HDZ-a izabrani na listi 11. izborne jedinice, Božo Ljubić, predsjednik Odbora za Hrvate izvan Hrvatske i Željko Raguž člana Odbora, očitovali su se u svezi zahtjeva zastupnika Željka Glasnovića prema Vladi Republike Hrvatske radi podrške parlamentarnoj većini.

“5. svibnja 2017. godine, zastupnik u Hrvatskome saboru, general Željko Glasnović, podnio je zahtjev radi podrške parlamentarnoj većini prema Vladi Republike Hrvatske, u kojem traži da se što prije riješi pet navedenih točaka u zahtjevu. Prema navedenom zahtjevu, a zbog neutemeljenih insinuacija i optužbi na račun Premijera i članova Vlade o navodnoj političkoj korupciji, dužni smo Vas izvijestiti o traženim zahtjevima Zastupnika…….

………..Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/05/10/sabor-ljubic-i-raguz-glasnovic-trazi-sve-ono-sto-se-hrvatska-vec-obvezala-uciniti/

 

Dnevnik.ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna -Hrvatskonebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)