Nemate pojma da se bez sprovedbe odluke Ustavnog suda BiH, odnosno bez izmjena Izbornog zakona, neće moći konstituirati Dom naroda Federalnog parlamenta, niti izabrati Federalna izvršna vlast, kao ni formirati Dom naroda Parlmenta BiH, ali ako vas se upita kako komentirate najavu blokada od strane Dragana Čovića i HDZ-a” vi će te, iako nikad niste čuli od Dragana Čovića da će nešto blokirati, znati pravi odgovor. Vi, mislite, da je to apsolutno neprihvatljivo, što više, štetno za sve građane BiH.

Protiv Hrvata u BiH vodi se medijski rat, poseban oblik specijalnog rata kojeg sprovodi ne mali broj medijskih kuća-promotora velikobošnjačkog hegemonizma. Cilj je zamjenom teza, izvrtanjem istine, etiketiranjem, lažima… okrenuti bosanske protiv heregovačkih Hrvata, unijeti razdor, politički ih oslabiti, koristeći se latinskom izrekom Divide et impera (Podijeli pa vladaj), piše Milan Šutalo u kolumni za Hrvatski medijski servis…………….

…………..Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/05/10/m-sutalo-protiv-hrvata-u-bih-vodi-se-medijski-rat/

 

Milan Šutalo/Dnevnik.ba /http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Herceg-Bosna -Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.