I . Botica : Desna pravila igre

Vrijeme:1 min, 20 sec

 

Kao neko nepisano pravilo kada se osjetimo zapostavljeno hotimice ili pak namjerno probudi se u nama jedna vrsta dodatne inspiracije i svu svoju energiju pokušavamo usmjeriti prema ideji i cilju za koji živimo, dišemo i radimo. Kako se otvorio prostor na desnom političkom spektru, tako se zanemareni politički trojac Esih, Hasanbegović i Glasnović usmjerili svoju težnju za osvajanjem te pozicije.

Ostavljajući politički brodolom i nesuglasice sa svojim dojučerašnjim stranačkim kolegama i partnerima iz Mosta, kao neuspješni i avanturistički plan svojih stranačkih kolega iz HDZ-a.

Suradnja nije bila blistava ali to nije razlog da se ne iskoristi mogućnost da ovaj trojac svu svoju energiju i znanje usmjeri ka rješavanju pitanja i problema tako važnih za suverenost i opstojnost hrvatskog čovjeka. Desni politički spektar sa ovim domoljubno osvjedočenim licima ima šansu i mogučnost napraviti plan i pravila igre napokon usmjeriti u skladu sa svojim mogućnostima i težnjama.

A ako ih kojim slučajem trebaju (politički saveznici), oni bi trebali zasigurno spoznati tko su im to istinski partneri, a tko lažni mesijanski dodvornjaci.

Treba imati na umu i činjenicu da zasigurno ne će moći neometano podastrijeti i ponuditi desnom biračkom tijelu svoju viziju i ideje za koje nisu imali razumijevanja u vremenima kada su bili po velom i okom stranačke stege.

Koliko god se svojski trudili i radili na prikupljanju svoje biračke baze na okup i zajedništvo bivši Veliki brat (HDZ) sigurno će raditi jednu vrstu problema u vidu profiliranja stranke koja bi trebala u tom slučaju pokazati i dokazati hrabrost, znanje i nadasve mudrost u vođenju desnog, ali ovaj put pravog desnog političkog smjera.

 

 Ivan Botica /Hrvatsko nebo

Odgovori