Božo Petrov se sada može vratiti u Metković brati mandarine

Vrijeme:1 min, 27 sec

 

Vrhovni guru sumanute sekte Most, Veliki Reformator Božo Petrov, bio je prisiljen dati ostavku na mjesto predsjednika Sabora, jer bi u protivnom dobio nogu u dupe. Sad ima priliku vratiti se u Metković na branje mandarina, kako bi nam nadoknadio štetu koju su nam on i njegovi sljedbenici prouzročili inzistiranjem na arbitraži s MOL-om.

Navedena šteta već sada iznosi 200 milijuna kuna, a konačno može iznositii nekoliko milijardi eura. Netko s mrvicom savjesti i karaktera bi nakon toga odavno dao ostavku i nikad se od sramote više ne bi pojavio u javnosti, i to bi bio minimum. Da je kojim slučajem u Japanu, Božo Petrov bi zbog propasti arbitraže s MOL-om bio prisiljen izvršiti ritualno samoubojstvo, kako bi spriječio da se sramota na njegovoj obitelji zadrži slijedećih 10 godina.

Naravno, obzirom da je Božo Petrov ipak samo Božo Petrov, lik bez imalo savjesti, morala, odgovornosti i karaktera, ništa mu slično nije palo na pamet, nego se nastavio držati za svoju ljubljenu fotelju dok nije izgubio u glasovanju.

Obzirom da uskoro počinje sezona mandarina, Božo Petrov, obzirom da je izjavio da više neće sudjelovati u radu sabora, ima se priliku vratiti u Metković na berbu mandarina, i sve što zaradi na istoj može uplatiti u državni proračun, kako bi nam nadoknadio bar dio štete koju nam je prouzročio svojom nesposobnošću, glupošću, arogantnošću, naravno, pod uvjetom da Božu smatramo samo budalom, a ne pokvarenjakom koji je namjerno inzistirao na arbitraži koja je završila u korist MOL-a.

Znamo, biti će mu jako teško konačno nešto korisno raditi, nakon što je godinu i pol glumatao velikog vođu, prijatelja malog čovjeka i reformatora i parazitirao na našoj grbači, ali svaki početak je težak, zar ne, o Veliki Reformatore?

 

Pero Krčić/Hrvatsko nebo

2 thoughts on “Božo Petrov se sada može vratiti u Metković brati mandarine

  1. A, evo Petra! Odlično!
    Veliki Informator iliti Reformator Petrov ima i poznate sljedbenike, koji vjeruju da Most može uspjeti – trebaju samo pronaći svjetonazor i ljude.

  2. Najbolje bi bilo da ni mandarine ne bere. Vrag zna hoće li ih pripoznat. Dok on shvati što triba obrat, od mandarina ne će ni suha kora ostat 😀
    A zalijetat će se i u blitvu.
    I u špinat.
    I u cimu od krumpira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)