NA BRODARICI : Troje mrtvih u pucnjavi u Šibeniku, ubojica u bijegu

Vrijeme:1 min, 4 sec

 

Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti tog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja, izvijestili su iz policije

Tri osobe pronađene su mrtve danas u Brodarici u Šibeniku oko 16,30 sati, dvije u obiteljskoj kući, a jedna u osobnom automobilu.

 

Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti tog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja, izvijestili su iz policije, a za ubojicom se traga, piše ŠibenikIN.

Policija je blokirala mjesto događaja.

Prije službene potvrde o žrtvama susjedi su pričali da su dvije osobe ubijene, a navodno je riječ o supružnicima.

– Vidjela sam kako preko zida dvorišta bježi jedan prosjedi visoki muškarac, a drugi niži je hodao polako. Sumnjivo se ponašao pa mi se čini da je imao nešto s tim događajem – rekla je susjeda. Drugi susjedi rekli su da im je susjeda došla na vrata i rekla im da su ubijeni muž i žena.

ŠibenikIN navodi i kako se po Šibeniku pričalo o imenu još jedne osobe koja je moguće smrtno stradala, a riječ je o osobi poznatoj iz krim miljea. Navodno je u pucnjavi ranjen i sin te osobe te još jedan muškarac. Na ulici se spominje čak i ime počinitelja.

 

Večernji list/http://www.vecernji.hr/crna-kronika/Hrvatsko nebo

Odgovori