M . Jonjić : A mi šutimo i trpimo…ZAŠTO I DO KADA !? VIDEO

Vrijeme:1 min, 15 sec

 

https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/videos/1311868238958434/

 

Ovo je način na koji Židovi razračunavaju sa svojim neprijateljima i siguran sam kako im nitko zbog toga neće držati slovo o njihovoj genocidnosti ili o averziji prema muslimanima. Neće nitko u svijetu niti pomisliti davati im lekcije o tome da se to moglo riješiti i bez toga da itko bude usmrćen,a taj koji je pucao ,sigurno će biti promaknut i nagrađen kao pravi patriot koji se bori za svoju državu i narod.

Sada pokušajmo staviti taj događaj kao da se dogodio u našoj Hrvatskoj i pokušajmo razmisliti o slijedu događaja nakon takve intervencije nad nekim Srbinom-četnikom npr. iz Vukovara koji se borio protiv Hrvatske.

Bila bi momentalna suspenzija za djelatnika-policajca,Pupovci,Stazići ,Pusići i poneki nazovi hrvati bi odmah osuli paljbu po “ustašoidnim” Hrvatima i svojoj vjekovnoj ugroženosti .Pisalo bi se svim svjetskim institucijama o fašistima i svojoj nezaštićenosti ,a Vlada bi to odmah osudila i pooštrila mjere nad hrvatskim pukom jer eto treba zaštititi manjinu,a ,,uljuđena”Europa bi nam dijelila packe i uvodila red u našoj državi.

Jesmo li mi to svi jednaki kao države,ili ipak postoje oni koji su nedodirljivi i mi koji smo predodređeni za dežurno upljuvavanje ,što ne treba čuditi kada nas i vlastita vlast nastoji preodgojiti da se u svojemu domu osjećamo manje vrijednima kao da smo samo loši gosti u svojoj državi.

A mi šutimo i trpimo…ZAŠTO I DO KADA !?

 

Marko Jonjić /Hrvatsko nebo 

 

 

 

One thought on “M . Jonjić : A mi šutimo i trpimo…ZAŠTO I DO KADA !? VIDEO

  1. Ovako to rade države koje drže do sebe i svojih Nacionalnih interesa.
    U Hrvatskoj je suprotno…tamo plicajac čiji se otac borio na strani agresora ubija onoga koji se borio za Hrvatsku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)