Škoro : “Grozim se teze o UZP, na taj način se sudi cijelom narodu; Pjevat ćemo i za generale!”

Vrijeme:1 min, 13 sec

 

…………Na upit voditelja hoće li zapjevati poznatu “Sude mi” i u HD Herceg Stjepan Kosača, Škoro je kazao kako hoće te da se grozi konstrukcija o udruženom zločinačkom pothvatu i presude cijelom narodu.

“Bez podilaženja bilo kome i uvažavajući činjenicu da je BiH zemlja 3 naroda, ja smatram da hrvatski generali, otkud oni bili, zavrijeđuju da ima se ukaže pozornost, da im se pomogne, da ih se ne zaboravi i da na kraju svi iz ovog izađemo čisti. Ja to neću reći samo u Mostaru, nego na svakom svom koncertu i u Meksiku i u Zagrebu. Ja se grozim tih konstrukcija o udruženim poduhvatima, nekakvim urotama, tu se na taj način sudi cijelom narodu. A to da bi neki ljudi, pa možda i ovi generali trebali biti u zatvoru zbog nekih drugih stvari je druga stvar. Ali ove konstrukcije su jako opasne i štete cijelom narodu. Na koncertu ćemo pjevati i za naše generale i ja sam uvjeren da će naša publika shvatiti da veselje nije samo skakanje u mini suknji na stol i pucanje u zrak”, zaključio je Škoro.

Podsjetimo, koncert Miroslava Škore pod nazivom “mene zovu tambure” održat će se u HD Herceg Stjepan Kosača, u Mostaru, 17. travnja. …………..

………Više na straniciHerceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/04/06/skoro-grozim-se-teze-o-uzp-na-taj-nacin-se-sudi-cijelom-narodu-pjevat-cemo-i-za-generale/

 

I. C. / Dnevnik.ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna//HecegBosna -Hrvatsko nebo 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)