J . VRIČKO : Ako je Sin povukao na Oca, onda bismo mogli svašta očekivati kada je o „bošnjačkom davanju“ riječ

Vrijeme:1 min, 17 sec

 

 

Komentirajući reakcije tzv. bošnjačkih ljevičara, Željka Komšića i Reufa Bajrovića, koji su Izetbegovića odmah optužili da Hrvatima daje treći entitet, da to znači podjelu zemlje i izdaju države, Vričko kaže kako su “bh. nacionalsocijalsiti osim što su kronični croatofobi još i srbofili”.

 

Bošnjački dužnosnici, neovisno jesu li desni ili lijevi, već stanovito vrijeme nastoje nametnuti priču o Hrvatima kao narodu s posebnim potrebama. Slijedom čega nerijetko čujemo kako će ONI nešto dati NJIMA, pa bio to treći kanal ili treći entitet, svejedno, čime se, vjerujem, kani reafirmirati teza o Bošnjacima kao temeljnom narodu, kaže za Hrvatski Medijski Servis prvak političke satire u BiH i kolumnist prtala Dnevnik.ba Josip Vričko, komentirajući ovotjednu izjavu lidera SDA Bakira Izetbegovića o tome kako će “pomoći Hrvatima” da mogu izabrati svoje “autentične predstavnike”.

Zato i jesmo, kaže Vričko, u (ne)prilici slušati Izetbegovićeve izjave poput aktualne – zapadnomostarske. Bitno je, međutim, ističe, što je bošnjački člana kolektivnog bh. vodstva pošteno priznao kako će Hrvati (konačno) moći izabrati autentične predstavnike. Ali, pod uvjetom.

Podsjetimo, Izetbegović je u ponedjeljak navečer nakon večere u mostarskom restoranu Romansa s političkim liderima iz BiH i regije obećao “pomoći Hrvatima” da mogu izabrati autentične predstavnike u Predsjedništvo i federalni Dom naroda, ali pod uvijetom “da prestanu priče  o podjelama i trećem entitetu”…………………

 ………….Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/04/06/j-vricko-ako-je-sin-povukao-na-oca-onda-bismo-mogli-svasta-ocekivati-kada-je-o-bosnjackom-davanju-rijec/

 

Dnevnik.ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna-Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)