” ČOVIĆEVI ” HRVATI DA – KOMŠIĆEVI I BAJROVIĆEVI NI SLUČAJNO

Vrijeme:1 min, 28 sec

 

 

……………„Jake“ snage „pro-bošnjačkih patriotskih“ stranaka, DF-a ,GS-a i BPS-a, složno su skočile na stražnje noge i njihovi čelnici zdušno osuđuju sastanak legalnih članova Predsjedništva BiH Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića.

I doista: KAKO SE NJIH DVOJICA UOPĆE USUĐUJU SASTATI I O BILO ČEMU RAZGOVARATI A DA PRIJE TOGA NISU DOBILI DOPUŠTENJE OVIH „ČUVARA“ DEMOKRACIJE, PATRIOTIZMA I CJELOVITOSTI BOSNE I HERCEGOVINE?

Pri tomu, naravno, nije uopće važno što obje (spomenute) stranke skupa ne bi mogle napuniti niti seoski dom kulture (i to ako bi se odazvali svi upisani članovi), ali upravo zato njihovi čelnici koriste svaki povod i svaku prigodu da svoje njuške gurnu pod svjetla reflektora kako ne bi potonuli u potpunu anonimnost.

Iz nesuvislog spleta gluposti kojima su zasuli javnost ova dvojica (Komšić i Bajrović), izdvojit ćemo samo nekoliko teza, mada su iste toliko ofucane da ih u konverzaciji s javnošću mogu rabiti još samo oni i slični politički marginalci.

Budući da je sa smušenjacima (poput spomenutog dvojca) koji su odavno razišli s logikom i zdravom pameću nemoguće voditi suvisli dijalog, evo pod nekoliko točaka odgovora na neke od nebuloza što su ih plasirali preko medija – ne radi njih nego zbog onih nekoliko stotina razumnih i dobronamjernih ljudi koji su iz tko zna kojih sve razloga završili u njihovim strančicama.

1 Komšiću i Bajroviću još uvijek nije jasno da HRVATI IMAJU PRAVO birati svoje predstavnike u tijela vlasti BiH i da je to sadržano u Daytonskom sporazumu, pa ne bi bilo loše da odredbe istoga pročitaju – ako do sada nisu, a čini se da nisu;………………

………..Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/04/06/covicevi-hrvati-da-komsicevi-i-bajrovicevi-ni-slucajno/

 

 

Uredništvo Hrvatskog neba /http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna- Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)