Psovke i uvrede na zidu Marka Franciškovića – Amir Jezerkić “Jadni HVO ” …… ” M…r vam j…m udbaško komunističku pizde veleizdajničke gamadi “

Vrijeme:3 min, 49 sec

 

 

 

 

 

 

 

Amir Jezerkić Darane na stotine hosovaca je ubijeno u konclogorima u mostaru i drugdje što se tiče posavine ne seri tamo su skupa borili hvo i arbih al ih je tuđman izdao kao i vukovar što se tiče herceg bosne ili herceg srbije kako ja volim reči ona nije stvorena radi obrane od srba nego je stvorena u dogovoru sa srbima u karađorđevu tikvešu i grazu osnovana je na dan pada vukovara gdje su hrvati vukovara mučeni matletirani ponizeni a zene silovane dok ste vi slavili vašu herceg srbiju i ako je ta vaša herceg srbija bila samo za hrvate hercegovine i srednje bosne šta je sa hrvatima iz okolice bihača banja luke i posavine oni za vas nisu hrvati mater ti jebem tuđmansko partizansku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amir Jezerkić

Darane ista priča govoriš o zločinima arbih a zločine hvo ne govoriš osim ahmiča gdje ste zive ljude spalili u njihovim kučama ja nika nisam osporijo niti krijo zločine arbih zločine su radili i jedni i drugi al zašto ne govoriš o konclogorima dertelj heliodrom itd naravo to ne govoriš prema dogovoru tuđman miloševic djelili ste bosnu i hercegovinu likvidirali ste blaza kraljeviča i njegovu pratnju prvi ste napali muslimane u hercegovini ste ih mučili tukli ubijali a njihove zene i kčeri silovali herceg bosna je stvorena na isti način kao republika srpska znači genocid protjerivanje konclogori etničko čiščenje mučenja ponizavanje i silovanje pa šta si ti mislijo glupi darane da druga strana neče uzvratit govoriš da je hvo spasija hrvate u bih lazeš jer ste u kratkom periodu izgubili zaseoke sela i gradove zenicu bugojno zepce u zepču su tamošnji narod spasili vaši saveznici srpski četnici a tko vas je spasijo međunarodna zajednica koja je prekinula taj rat i naredila da se potpiše federalni i konfederalni sporazum to vas je spasilo a ne nekakav jadni hvo što se tiče vaše herceg bosne ona je bija samo za hrvate hercegovine i srednje bosne pa šta je darane sa hrvatima iz okolice bihača banja luke za posavinu znamo sta se desilo kao da za vas iz herceg bosne ovi ostali nisu hrvati i ti meni tu sada soliš pamet a što se tiče marka francidkoviča ti mu darane nisi ni do malog prsta nema vaše herceg bosne ili još bolje rečeno herceg srbije i nikada je neče biti nikada hrvatska neče biti do rijeke neretve nego hrvatska če biti do rijeke drine pa taman vi to i mrzili kako vas nije sram dogovore voditi sa povjesnim neprijateljem srpskim četnicima i d njima crtati nekakve granice eno ti tvog čoviča koji ide kod svog kako on kaze prijatelja dodiga na rođendan repubilici srpskoj kako vas nije sram hvaliti titovog najmlađeg generala franju tuđmana koji je prodao posavinu izdao vukovar koji je sa 200 bogatih obitelji pokrao narod u republici hrvatskoj štitijo udbaše koji su u belgiji osnovali stranku hdz koji je on bija-prvi prijesjednik i ne samo što je likvidira blaza kraljeviča i njegovu pratnju nego likvidira je i parazika pavloviča barešiča stojanoviča i ostale hrvatske domoljube mater vam jebem udbaško komunističku pizde veleizdajničke gamadi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na sve ove izljeve mržnje spram Hrvata  BiH,  Prvog  hrvatskog predsjednika dr.Tuđmana, Prvog  ministra obrane Gojka Šuška   (jer nije samo riječ o Daranu Bašiću  )   i o HVO-u koji je bio legalna i legitimna  postrojba u BiH po završetku rata,  izdajničkom politikom 2000 uz međunarodnu zajednicu   ugašen i  “uklopljen”  u sastav Vojske federacije  Marko Francišković ne da nije reagirao .

Za Marka Franciškovića  sve ovo što je Jezerkić ispalio je samo ” pravda Svevišnjeg”   koji je poslao Amira Jezerkića  da se “obračuna” sa  Daranom Bašićem koji se usudio replicirati na laži koje je izrekao M.Francišković  u emisiji Klopka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sve uvrede  po Marku  Franciškoviću  “Svevišnji je odredio  da tako bude” . Marko je  u kontaktu sa Svevišnjim  za razliku od Darana Bašića  koji nije u  “dobrom kontaktu što se jasno vidi iz lica “ .

Marko Francišković je autor i publicist.

 

Što je sve ispalio osim Jezerkića  i “autor i publicist “  Marko Francišković  i kakovi su im argumenti   može tko želi pročitati i na  njegovom zidu

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009687750587

 

 

 

 

 

Daran Bašić /Hrvatsko nebo

 

12 thoughts on “Psovke i uvrede na zidu Marka Franciškovića – Amir Jezerkić “Jadni HVO ” …… ” M…r vam j…m udbaško komunističku pizde veleizdajničke gamadi “

  1. Sram ga bilo! Koliko smo ga svi branili!
    Ovdje se vidi kako je dobar dio “desnice” zarazen nametnutom slikom kako je Tudjan dijelio BiH, vecina u RH to zbilja i misli, mediji su odradili svoj posao kroz dugogodisnju mantru.

    I kad im se nacrta ne mogu prepoznati unitariste!!

    Podrska Daranu i mladom Marijanu!

    1. Ono što najviše žalosti,jest činjenica da su takovim postupcima dopustili bošnjačkim unitaristima da govore u ime Hrvata.
      Uvijek će se pozivati na Blaža Kraljevića,Hrvatsku do Drine a,same Hrvate koji se suprotstave njihovom unitarizmu,nazivati četnicima.
      Nigdje se neće oglasiti kada treba osuditi.ili barem korektno istupiti i progovoriti o bošnjačkom nacionalizmu i majorizaciji Hrvata u BiH.
      Ovaj gore.Amir Jezerkić je očiti primjer takovih koji se redovno javljaju na svim portalima kao “zaštitinici” Hrvata,ali ni jednom riječju neće spomenuti bošnjačku politiku prema Hrvatima u BiH.

      1. ne bi se pozivali na blaža da znaju kakav je blaž doista bio. jedan od najboljih koje smo imali, ali prvenstveno HRVAT. ne znaju oni koji piše sve i svašta puno o blažu

        1. Da,ali upravo muslići se pozivaju na Blaža Kraljevića kada je to u njihovom interesu.
          U ostalim prilikama,svi Hrvati su za njih Ustaše i fašisti.

          1. to na žalost često srećem. al kao što rekoh, da su doista poznavali blaža i znali što misli, ne bi se pozivali na njega. zašto se npr ne pozivaju na aliju šiljka?

  2. Molim Darana i sve druge sudionike u raspravi da ne troše svoje živce na idiote, jer ne zaslužuju. Mi istinu znamo, znaju i oni, a to što su ni tamo-ni ovamo i ne znaju tko su, njihov problem. PRIJE ĆE NA ŠLJIVI BANANA RODITI NEGO ŠTO ĆE MUDŽAHEDINI DOBITI SVOJU DŽAMAHIRIJU – da su pametni to bi već odavno shvatili. A što se Franciškovića tiče, njegova prava razina i mjera je RANKO OSTOJIĆ.

    1. Poštovani Zlatko lako za mene a i dečka Knezovića .No njega zovu na dalekovodnice i zna se poradi čega .Ne poradi toga što je relevantan i poradiistine .Pa ćemo ga pokušati prikazati u pravom svijetlu.A ja ne gledam na sve ljude kao na njega ……

      1. Ničiji ugled ne može ovisiti od mišljenja nesretnog Franciškovića i tog drugog lika – prostaka i primitivca. Ugled se narušava ako se s njima ide u raspravu. To je moj stav.

  3. Kada se samo sjetim koliko smo svi skupa branili Franciškovića onoga trenutka kada ga Ostoja strpa u ludnicu.
    Nakon nedavne emisije u kojoj je bio gost,pomislim da ni Ostoja nije tako crn kako ga se predstavljalo.
    Osobno,Franciškovićeva sudbina me više ne zanima,ma kakva bila.

  4. Jako je bitno razlučiti Rome od Cigana, jer prvi nešto stvaraju i zarađuju svojom djelatnošću dok su ovi drugi spremni na sve kako bi živjeli ništa ne radeći.

    Jednom prigodom sam u Posavini iz znatiželje posjetio poznatu tržnicu Arizona na kojoj se prodaju svi mogući plagijati poznatih svjetskih brendova. Pored šarenila proizvoda na tržnici je primjetna prava Babilonija od svih mogućih naroda i etničkih zajednica. Među njima i veliki broj Cigana koji se isključivo bave prosjačenjem.

    Grupa od desetak djece musavih Cigančića okružila je jedan mlađi par agresivno tražeći koju marku ili euro. Mlađi muškarac ih je mrko pogledao i odbio dok ga je njegova ljepša polovica pokušavala uvjeriti neka im dadne koju marku. Mali Cigančići su u tome vidjeli svoju prigodu.

    – Teta, teta, kako si lijepe kao Esmeralda – daj koju marku! Esmeralda Bog ti dao sreću, puno zdravlja i djece – daj koju marku ……

    “Esmeralda” je popustila i uz osmjeh izvadila 10 KM rekavši – Evo podijelite.

    Dječak s novčanicom u ruci dao se u bijeg kako bi plijen zadržao samo za sebe, dok su ostala djeca još više na Esmeraldu navalili. Kao roj komaraca zujali su oko nje povlačeći je za ruku dok su u glas vikali – daj i meni, i meni, i meni, i ………………

    Vidjevši da je vrag odnio šalu “Esmeralda” i njen mladi muž, ili dečko, u glas su viknuli da ih puste na miru ili će zvati policiju.

    Razočarani mali Cigančići su usporili i dok se par udaljavao čule su se psovke i komentari upućene “Esmeraldi” – Pi*ka ti materina ružna. Ti si ružna i zla Cruella!

    A onda su u glas vrištali – Cruella, Cruella, Cruella ………..!

    Zbog izgubljenog džabaluka razočaranim Cigančićima argumentacija za psovke i nezadovoljstvo našla je svoje uporište isključivo na vrijeđanju fizičkog izgleda.

    Darane daj po 10 KM praznoglavom džabaljebarošu Franciškoviću i njegovom ahbabu Amiru, odmah će te proglasiti ljepotanom Alin Delonom.

    To je ta dodrinaška i dozemunska inteligencija krajnje desnice – ikebanisti specijalizirani za hrv. cvijeće iz Bošnjakistana – koji bi za 10 KM prodali i rođenu majku, a da ne bi Hrvate u BiH i njihova prava koja su itako umjesto u praksi vidljiva tek na papiru.

    Poput sarajevskih šibicara prodaju nam ciglu i ako je ne želiš kupiti onda si ružan i tužan, a oni su lijepi, pametni, i za bošnjačke zetove poželjni.

    Pozdrav prijatelju i zapamti – ovakve patuljaste intelektualne i moralne veličine dobre su kao primjer kako čovjek ne bi trebao biti.

    1. Poštovani moj prijatelju pa i stavio sam ih kao primjer svima.Pa evo neka se jave obojica …..:)

      Pozdrav i Tebi i obitelji i naravno hvala na sjajnoj priči i potpori 🙂

      1. Hvala,
        također pozdrav tebi i tvojoj obitelji.

        P.S
        Ove što smo naveli, i drugi koji su pljunuti oni, zaslužili su i više, ali za ovaj put neka ostane ne ovom.

        Ako im bude malo, slijedi bis 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)