BIH – EUROPSKA KOLIJEVKA DŽIHADIZMA Džihadistička veza Londona, Haaga i Travnika

Vrijeme:51 sec

 

Postoje televizijske snimke na kojima se vidi da je tadašnji zapovjednik britanskog bataljuna general Alaister Duncan osobno rukovodio evakuacijom hrvatskih civila iz Guče Gore, koji su se pred mudžahedinskim napadom sklonili u crkvu, da je čak zbog nadiranja mudžahedina prema crkvi zapovjedio da britanski transporteri zapucaju na njih. U Haagu je svjedočio kako nikad nije vidio mudžahedine, da su glasine o njima bile tek moćno propagandno sredstvo Armije BiH, kojim se ubijao duh protivnika.

Haag, London, Bruxelles i BiH bili su prošle srijede tako simbolično povezani džihadizmom i posljedicama njegove zapadnjačke banalizacije.

Bruxelles se sjećao prve obljetnice velikoga džihadističkog napada na glavni grad ujedinjene Europe, koji je otkrio ne samo sve sigurnosne slabosti europske prijestolnice već i sve slabosti europske politike guranja glave u pijesak, piše u svojoj kolumni Višnja Starešina za Slobodnu Dalmaciju………..

………..Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/03/27/bih-europska-kolijevka-dzihadizma-dzihadisticka-veza-londona-haaga-i-travnika/

 

Dnevnik.ba/Slobodna Dalmacija/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna//HercegBosna-Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)