ASISTIRA I MEKTIĆ : SDA uz pomoć šest tužitelja proizvodi afere u BiH (VIDEO)

Vrijeme:59 sec

 

SDA na čelu sa Bakirom Izetbegovićem i ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić započeli su kampanju protiv pravosuđa u kojem je kao posebna meta označeno Tužiteljstvo BiH kako bi pokušali vratiti utjecaj na pravosuđe koji im je do sada jamčio sigurnost od krivičnog progona i omogućavao pokretanje istraga i krivičnih postupaka protiv političkih i ideoloških protivnika.

 

Tvrdi to izvor Glasa Srpske blizak Tužiteljstvu BiH i dodaje da je SDA u tu instituciju instalirala nekoliko tužitelja za specijalne zadatke.

SDA i Mektić započeli su kampanju populističkom pričom o neefikasnosti borbe protiv korupcije i nekakvom kaosu i pod maskom reformi pokušavaju vratiti utjecaj na pravosuđe. Ne čude tako snažni napadi SDA na Tužiteljstvo BiH i  pravosuđe u cjelini, jer je ta stranka dobrim dijelom izgubila i još gubi snažno oružje. Zato nastoji makar zadržati ostatke svojih kadrova u pravosuđu i ministra Mektića koji je u ovoj situaciji poslužio SDA kao ruka kojom kestenje pokušava izvaditi iz vatre, navodi sugovornik Glasa Srpske……….

Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/03/18/asistira-i-mektic-sda-uz-pomoc-sest-tuzitelja-proizvodi-afere-u-bih-video/

 

Dnevnik .ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna-Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)