“ODVJETNIK MICHAEL KARNAVAS”

Vrijeme:47 sec

 

Izetbegović poput oca u ratu – donosi odluke u ime BiH

 

-…..Američki odvjetnik Michael G. Karnavas, koji u višegodišnjem postupku koji se vodi pred Međunarodnim sudom za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije zastupa nekadašnjeg predsjednika Vlade Hrvatske republike Herceg Bosne Jadranka Prlića, ocijenio je kako je bošnjačka tužba Međunarodnom sudu pravde u slučaju revizije Srbije nelegitimna, uspoređujući poteze bošnjačkoga lidera Bakira Izetbegovića s ponašanjem njegova pokojnog oca Alije Izetbegovića koji je donosio slične odluke, piše Večernji list BiH.“Ovo je kao deja vu, sve iznova jer takvo ponašanje podsjeća na to kako se njegov otac ponašao dok je bio predsjednik Predsjedništva u vrijeme rata – položaja kojega se odbio odreći za lažne i, po mom mišljenju, neustavne razloge”, ocijenio je Karnavas na svome blogu…..

 

Više na stranici:Herceg Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/03/11/odvjetnik-michael-karnavas/

 

Zoran Krešić/Večernji.ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Herceg Bosna/Hrvatsko nebo

4 thoughts on ““ODVJETNIK MICHAEL KARNAVAS”

  1. Stari model kojim se služe bošnje.
    Šanerska politika koja im je prolazila uz pomoć njihovih kadrova koje su instalirali u američko veleposlanstvo u Sarajevu.
    Sada,kada se ta politika polako razotkriva i nije više učinkovita kao prije,nastupila je panika i nervoza i više i ne kriju svoje prave namjere.
    Tako su otvoreno priznali da im ne pada na pamet promjena izbornog zakona a samim time i daljnji nastavak majorizacije Hrvata,nametanjem podobnih predstavnika mimo volje jednog konsititivnog naroda.
    Jednostavno,ponašaju se kao ranjene zvijeri,uopće ne vodeći računa o tome da je,ne tako davno,jedna takva politika i dovela do krvoprolića na ovim prostorima.
    Nije nikakva novost da se sve više čuje “zveckanje oružjem” koje u pravilu dolazi iz Sarajeva.
    Samo unitaristi,što zbog stanja ranjene zvijeri,što zbog svog poznatog kabadahluka kojim teroriziraju ostala dva naroda,ne vode računa da bi im se želja mogla i ostvariti.
    A tada bi se uistinu mogla ostvariti i ona Karadžičeva prijetnja u Parlamentu iz 1991.god.

    1. U ovom stanju ce lako radikalizirati one simapizere koji su znatna vecina, lakse je to nego ovcama objasniti kako i Hrvati moraju imati neka elementarna prava.
      Desetljecima vaninstitucionalno djeluju, isilovce postavljaju u sigurnosne agencije, sudovi im sve oprastaju, uvijek se nadje neka “rupa”,…..Uglavnom, nama je ovdje divno za razliku kako je tesko zivjeti u RH ha ha ha.

      1. Kao da već nisu dovoljno radikalizirani?
        Njihovi politički predstavnici,generali,vjerske vođe,većina njihovih intelektualaca…odavno Hrvatima i Srbima negiraju njihovu Nacionalnu pripadnost,nastojeći im nametnuti Bosansku nacionalnost,javno prijete ratom svima koji se zalažu sa ravnopravnost i konstitutivnost,proglašavajući ih nacionalistima i fašistima,osporavaju pravo na informiranje na vlastitom jeziku,javno govore “ovo ćemo vam dati,ovo vam nećemo dati”,Hrvatima se sustavno nastoji nametnuti odgovornost za UZP čim spomenu većinski Hrvatsku teritorijalnu jedinicu,pozivaju na poštivanje ustavnog suda onda kada je njima u interesu a oni su ga prkršili preko 100 puta jer su odluke suda bile”u suprotnosti s njihovim nacionalnim interesima”,po jednom zakonu (ako se uopće sudi) se sudi njihovim pripadnicima a po drugom pripadnicima HVO-A…i mogao bi nabrajati još tko zna koliko primjera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)