U Milorada svega bijaše, osim onoga da su htjeli vlastitom zastupniku odsjeći glavu

Vrijeme:1 min, 47 sec

 

 

U još jednom debilnom pamfletu o govoru mržnje protiv Srba koje je objavio četnik Milorad Pupovac, očekivano je ispušten događaj iz 2016. godine u kojem se Srbinu Mirku Raškoviću prijetilo odsijecanjem glave. Obzirom da je Rašković javno rekao da su mu prijetili njegovi, dakle SDSS u kojem je čelnik Milorad Pupovac, to je valjda bio govor ljubavi.

Podsjetimo se malo navedenog događaja koji je namjerno zataškan od strane državnih institucija kako bi se zaštitio Pupovac i njegova velikosrpska politika. Dakle, Mirko Rašković, koji je izabran u Hrvatski sabor na izborima 2015. godine, a nakon što nije dao svoj potpis za sastavljanje vlade Zoranu Milanoviću, javno je razotkriven kao “hrvatski špijun”, javno je objavljen dio negovog ratnog puta koji je bio državna tajna, nakon čega je javno zatražio zaštitu od strane predsjednice RH zbog prijetnji koje su mu uputili “njegovi” Srbi, a koje su uključivale i prijetnju odsijecanjem glave.

Cijeli je slučaj u institucijama i od strane proudbaških medija ciljano ukalupljen u aferu u kojoj je glavni naglasak bio na kupovini mandata, umjesto na prijetnji likvidacijom saborskog zastupnika, dakle na klasičnom terorizmu, u priču je uvučen Uskok koji je ubrzo zaključio da nije bilo protuzakonitosti i sve je ubrzo zaboravljeno.

Pupovac je ostao bez jednog saborskog mandata, ali se izvukao od kaznenog progona za prijetnju likvidacijom. Ni DORH ni Cvitan se nisu oglasili, te za otvorenu prijetnju likvidacijom u cilju provođenja stranačke stege koju prakticiraju Pupovac i SDSS nitko nikada nije odgovarao. A zašto i bi, kad je po Ustavu, zakonima i praksi zaštite nacionalnih manjina očito dozvoljeno okolo ljudima prijetiti dekapitacijom. Štoviše, to je, uz srpske Novosti, vjerojatno svijetli primjer SDSS-ovske tolerancije i razumijevanja, a da ne spominjemo demokratičnost. “Vi plaćate, mi koljemo”. Uostalom, sve je odrađeno i po vjerskim običajima Srpske pravoslavne crkve čiji protojerej okolo, kao izraz čiste ljubavi, okolo pjeva simpatične pjesmice o kokardi popa Đujića.

Preporučujemo Pupovcu da nakon ovog biltena izda još jedan, koji bi za razliku od ovog, mogao biti istinit. A zvao bi se ‘Govor mržnje prema neposlušnim Srbima od strane četnika kojima nikada dovoljno novca’.

 

 

Pero/Dragovoljac.com/http://www.dragovoljac.com/Hrvatsko nebo

3 thoughts on “U Milorada svega bijaše, osim onoga da su htjeli vlastitom zastupniku odsjeći glavu

  1. Opet, više ne znam po koji put, naglašavam da je Pupovac potencialni ubojica. A zaprao i stvarni jer je u mafiaškoj suradnji s notornim jugoslavenom Slavkom Degoricijom zataškao ubijstvo dr. Ivana Šretera. DORH dakle dokazanom prietnjom ubojstva Mirka Draškovića u Hrvatskoj štiti srbski postolujni terorizam. Svom tom birokratskom (i stvarnom) srbskom terorizmu kumuje poviestni hrvatski jal i nezajažljiva pohlepa za vlašću, konkretno za podignutim rukama nekolicine Pupovčevih manjinaca u Saboru. FUUUUUJ!

    ZA HRVATSKU BEZ JUGOSLAVENA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)