KAD TZV. BOŠNJAČKA LJEVICA RAZVALJUJE : Kako Komšić i Nikšić pucaju u BiH

Vrijeme:1 min, 23 sec

 

  S ovakvim „patriotima“ Bosni i Hercegovini ni ne trebaju neprijatelji. Što će joj vanjski neprijatelji kad postoji more dužnosnika u glavnom gradu koji se zaklinju na ljubav prema BiH a svakim danom čine sve što mogu da tu istu BiH unište.

 

Kad za stol sjednu Željko Komšić i Nermin Nikšić i krenu besjediti, unatoč svoj grotesknosti tog prizora, čovjek mora obratiti pozornost na ono što govore. Još da su im se pridružili još i Reuf Bajrović i Emir Suljagić ekipa bi bila kompletirana. Ekipa za razvaljivanje svega i svačega, a najviše države Bosne i Hercegovine.

Tako su se nekadašnji prijatelji iz SDP-a Zlatka Lagumdžije a sada predsjednici vlastitih stranaka, Komšić DF-a, a Nikšić Lagumdžijinog SDP-a, sastali u Lukavcu kako bi se pohvalili novim članovima i obišli jednu od rijetkih sredina gdje je tzv. bošnjačka ljevica odnijela pobjedu na lokalnim izborima.

Ne bi na tom sijelu bilo ništa specijalno da su se predsjednici bavili problemima s kojima se suočava Lukavac. Ali koga briga za Lukavac; važnije je negirati Bosnu i Hercegovinu i razvaljivati državu za koju tvrde da je vole. Poput muža zlostavljača koji tvrdi da voli svoju suprugu netom nakon što ju je pretukao.

Naime, Nikšić i Komšić iz Lukavca su ispalili više rafala u srce Bosne i Hercegovine, negirajući upravo samu suštinu naše zemlje. Oni naime negiraju da je ovo država tri suverena, konstitutivna naroda a upravo je to ono što čini ovu zemlju Bosnom i Hercegovinom……..

Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/03/08/kad-tzv-bosnjacka-ljevica-razvaljuje-kako-komsic-i-niksic-pucaju-u-bih/

 

  Dnevnik .ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna-Hrvatsko nebo

Odgovori