“Herceg-Bosna uskrsnut će ponovno u Grudama”

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

Novi tender

– E tu je – pojašnjava Markić – nakon nekoliko poziva i spuštanja cijene bilo navedeno da ta osnovna ponuda ne smije biti niža od 200 tisuća KM, ali uz obvezu 1,5 milijuna investicija i zapošljavanja. To ih je možda sada dovelo u nedoumicu.

Da bi bio raspisan novi tender u nekoj skoroj budućnosti i branitelji uopće došli u priliku natjecati se za kupnju hotela, odluku prvo mora donijeti županijska Vlada. U njoj HDZ ima debelu većinu i predsjednika Zdenka Ćosića, pa se Topić i ekipa nadaju da će imati sluha za njihov prijedlog.

– Nitko od političara s lokalne i državne razine još se nije oglasio, ali su svi branitelji i njihove udruge odreda za. Svaka politika to mora uzeti u obzir – veli Topić.

– Dok je nas odvažnih muževa i sinova koji su se te 1991. godine okupili u hotelu i osnovali Herceg-Bosnu, ideja će živjeti. Ali bez institucionalizacije, ona može umrijeti, i sve jednog dana završiti poput SFRJ i JNA. Mislim da ne smijemo dopustiti da ovo postane novi Kumrovec – poručit će na kraju tajnik Pinjuh.

 

Više na stranici:Herceg Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/02/26/herceg-bosna-uskrsnut-ce-ponovno-u-grudama/

 

Dnevnik.ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Hrvatsko nebo/Herceg Bosna

One thought on ““Herceg-Bosna uskrsnut će ponovno u Grudama”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)