J.Peći : Zbog lažnog komformizma mogli bismo izgubiti državu

Vrijeme:1 min, 26 sec

 

Zbog lažnog komformizma mogli bismo izgubiti državu

Ovo pišem potaknut slijedom svih događanja na hrvatskoj političkoj pozornici i ne samo u posljednje vrijeme.

Naime, komformizam rukovodstva Hrvatske demokratske zajednice, ali i dobrog dijela članstva ogleda se najbolje u izboru ravnatelja Hrvatske radiotelevizije. Na stol saborskih zastupnika dođe minutu prije glasovanja stav HDZ-a da se izabere Kazimir Bačić. Ne znam ništa o tom čovjeku i nije me briga.

Znam samo da je u strukturama HRT-a još od 1984. i da odgovara i opoziciji.

Sve ono što pretendira vlasti ili je u kombinacijama za buduću vlast šuti na svojevoljno ponašanje aktualnog predsjednika HDZ-a i hrvatske Vlade Andreja Plenkovića

Zar vam je vlast toliko slatka da ćete dopustiti rastakanje hrvatske države. A tiče se vlasti do najnižih razina, do mjesnog odbora.

Ne, ne mogu shvatiti ovu vašu šutnju.

Zar ne vidite u kojem smjeru ide ova naša država, koju smo toliko skupo platili, a vi je svojim nečinjenjem prodajete u bescijenje?

Zar ne uočavate da nam svojom šutnjom i nečinjenjem upropaštavate ono malo optimizma, kojega smo gajili kada smo skinuli Josipovića i Milanovića s vlasti i doveli vas?

Nemojte sami sebe delegitimirati ovakvim ponašanjem. Zar je knjiga saborskih zastupnika hrvatskog naroda pala na tri-četiri slova.

Povijest će vas pamtiti po nečinjenju za dobro hrvatskog naroda, a vas kao da nije sram i stid, sve zbog stranačkih pozicija i komadića vlasti koji će vam pripasti.

I moja je malenkost nekada (za vrijeme dr. Tuđmana) bila vlast. Nije mi padalo napamet ponašati se ovako, kako se ponašate vi, stranački uhljebi.

Slijepi ste pored zdravih očiju i ne vidite ili ne želite vidjeti da bi zbog vašeg lažnog komformizma mogli izgubiti državu.

 

Josip Peći /Hrvatsko nebo

0 thoughts on “J.Peći : Zbog lažnog komformizma mogli bismo izgubiti državu

  1. Sve je to poslušnička sendvič politika: na dnu sanu udba kos sdp, hrvatski narod u sredini napadan sa dna, ali i odozgora, od Europarlamentaraca, tzv, kulturnih i progresivnih, koji jašu odozgora, a nas jadne glupane, moraju preodgojiti po naputku poslušnosti!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)