Ilija Vincetić : Podignimo bar MI, njegovi prijatelji, svoj glas!!

Vrijeme:3 min, 12 sec

 

Ilija Vincetić: Dok smo mi skrbili za tisuće života, za izuzetno „aktivnu bojišnicu“ na kojoj se svakodnevno ginulo i krvarilo, ONI su pripremali teren za progon. Gradili Kalvariju za domoljube!!


Fb-Button

Pakiranje Tomislavu Merčepu i braći, Iliji i Peri Vincetić, započelo još 1991.godine i nastavilo se kroz rat, a traje do današnjeg dana. Ovo je samo djelić dokumentacije koju posjedujem i koju ću publicirati. Djelom u knjizi o ratu u Bosanskoj Posavini na kojoj radim već dulje vrijeme, a dijelom na facebooku.

Pročitajte kojim trivijalnostima i glupostima su se gospoda generali, ondašnji i budući bavili. Monstruoznim izmišljotinama koje nemaju veze sa zdravom pameti, koje nemaju uporišta niti u „svijetu čudesa“, a kamo li u stvarnosti.

Dok smo mi skrbili za tisuće života, za izuzetno „aktivnu bojišnicu“ na kojoj se svakodnevno ginulo i krvarilo, ONI su pripremali teren za progon. Gradili Kalvariju za domoljube!!

Dok su pored njih promicali strateški problemi, dok su ginule tisuće branitelja u njihovim zonama odgovornosti, dok su neprijatelji svih vrsta, svim sredstvima nasrtali na Republiku Hrvatsku, mladu državu u nastajanju, izloženu krvavoj agresiji, „generali se bave glupostima“ sigurnosne službe tračevima i uhođenjem onih koje su bili dužni kontraobavještajno štititi. Plaćamo li danas cijenu takvoj „profesionalnosti“?

U vrijeme pisanja ove „Strogo povjerljive Informacije“ Ilija Vincetić je bio načelnik stožera operativne zone Bosanska Posavina, a Pero Vincetić zapovjednik bojne vojne policije i pomoćnik Načelnika Uprave VP  HR H- B.

 

 

MERCEP

Da, prijateljevali smo sa Tomislavom Merčepom, dolazio je on kod nas i odlazili smo mi kod njega. I za vrijeme rata, i poslije. Prijatelji smo i danas!! I za razliku od onih koji su nas opanjkavali, mi smo se za Hrvatsku borili tada (1991.-1995), borimo se svih ovih dvadesetak godina, unatoč proganjanjima.

I da, stojimo uz Tomislava Merčepa i danas, i nikada ga se nećemo odreći. Na žalost, ne možemo mu pomoći. A kada bismo mogli, budite sigurni da „ni časa časili ne bi“!!

Da poštovani prijatelji, progon je započeo 1991.godine. Prikupio sam opsežnu dokumentaciju i imam je namjeru objaviti. Povodom  presude prijatelju Tomislavu Merčepu, nisam odolio i objavljujem ovaj dokument, kojim ću „započeti priču“ o neprijateljima Hrvata i Hrvatske, u vrhu sigurnosnih struktura. Pa makar se ona pretvorila i „pandorinu kutiju“!!

Slučajevi poput ovog Tomislava Merčepa, brižljivo su pripremani u vrhu sigurnosnih službi, neovisno o tome jesu li na njihovom čelu bili „perkovići“ ili „rebići“!! CRNO SE PISALO DOMOLJUBIMA!!

Ilija Vincetić/http://hrvatskonebo.com/2016/05/13/Hrvatsko nebo

 

 

Poštovani prijatelji. Dok se mi nadmudrujemo, dok nam političari nude “kozmetiku” i “šećernu vodicu” s mirisom i okusom reformi i promjena, “crvena aristokracija” preko pravosuđa “RADI SVOJ POSAO”!!

 

Na fronti “rashrvaćenja Hrvatske, progona domoljublja i Domoljuba“, i dalje se ne miruje.

 

Naprotiv!! ”

 

Pravno država” NEPRAVEDNO  i  ZLOĆUDO udara po najzaslužnijim braniteljima, iskrenim Domoljubima i razapinje ih na stupove srama, koji “niču diljem Hrvatske”, kao križevi po rimskim provincijama i brežuljcima oko “vječnog grada” u vrijeme progona kršćana.

 

Oni ljudi koji su predvodili obranu drage nam Domovine, koji su bili strah i trepet razularenim hordama agresora, danas su smetnja umivenim, napirlitanim i “EUropeiziranim” političkim elitama, ovojekoj “zlatnoj teladi”!!

 

Vrhovni Sud Republike Hrvatske povisio je kaznu Tomislavu Merčepu. Na 7 godina zatvora, odnosno za godinu i pol više od kazne u prvostupanjskoj presudi.

 

Ova  jučerašnja presuda Vrhovnog suda RH nova je poruka Hrvatskim braniteljima.

 

„Brutalno ćemo se obračunati sa zadnjim od vas i nikada vam nećemo oprostiti rušenje drage nam Jugoslavije i stvaranje Republike Hrvatske“, poručuje nam dominantna politika, DORH, sudstvo!!

 

Šute mediji, šute braniteljske udruge!!

 

Šuti STOŽERNA HRVATSKA STRANKA, umivena, europeizirana i kastrirana od hrvatstva.

 

Ima se potrebe oglasiti zbog trivijalnosti na nekom LGBT derneku u mraku opskurnog, ruševnog spomenika propalom komunizmu, no o Heroju obrane Hrvatske države u naroda, MUK.

 

Podignimo bar MI, njegovi prijatelji, svoj glas!!

 

 Ilja Vincetić/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)