Daran Bašić predsjedniku Sabora Boži Petrovu

Vrijeme:1 min, 18 sec

 

Poštovani predsjedniče Sabora Božo Petrov

Ukoliko Vi otvorite komunističke arhive za moga života ja ću prvo ukloniti sliku Gospe i dr.Tuđmana u svome domu i odmah natakariti vašu u prirodnoj veličini ali i odmah se zaputiti na Trg Herceg-Stjepana Kosače u Mostaru polit ću se benzinom i zapaliti a sve u Vašu čast i slavu.

Ovu izjavu ću sutra ovjeriti kod javnog bilježnika (ili kako se to već zove kod nas u BiH ) samo što ću se ja držati ovjerene izjave za razliku od Vas

Ta žrtva neće biti velika kada imam spoznaju da će to napokon pokrenuti lustraciju ali i da će mnogi moći pročitati što su radili očevi i rodbina mnogih koji u Hrvatskoj obnašaju vlast.

No znajući kako olako vi dajete izjave ali ih se i ne držite uvjeren sam da ću ja na onaj svijet prije tako što ću stradati na tračnicama metroa kojega će izgraditi u Mostaru .

Poradi toga ne dovodite narod u zabludu svojim populističkim izjavama da st Vi iz MOST-a reformisti jer sve činite da mnoge stvari ostanu iste i da se “gurnu pod tepih ”

Jer narodu je na vrh glave lažnih obećanja prije izbora a posve druge politike kada se zasjedne u saborske klupe ili ministarske fotelje.

A o Vašoj izjavi sve je rekao Roman Ljeljak u jednom svome kratkom upisu na fb-u . Kao što vidite nisu svi baš neupućeni pa da im Vi možete prodavati maglu zajedno sa svojim koalicionim “prirodnim ” saveznikom -HDZ-om Andreja Plenkovića

   
Daran Bašić 
    U Mostaru 5,siječnja 2017
   Hrvatsko nebo

3 thoughts on “Daran Bašić predsjedniku Sabora Boži Petrovu

  1. Dragi Darane, ni ne pomišljaj kako bi ti ovoj političkoj kreaturi trebao išta dokazivati. Već sam napisala što o tomu mislim, ali ponovit ću…

    Božo del ponte nam igra igre (i sluša svoje gazde), a zapravo samo daje signale dragovanovim štakorima neka krenu u daljnje uništavanje dokumenata u pismohrani… ako im je dosad što promaknulo.
    Da on, kao Predsjednik Sabora, ima već gotov nacrt zakona ili odredbe koja bi poništila nakaradni kmerski zakon o arhivima i da misli ozbiljno, to bi već bio predstavio u Saboru i tek onda izašao u javnost… i poentirao.
    Od te ćuprije nikad ničeg prohrvatskog.

    P.S. Sva sreća da ga je ipak dobar dio ljudi prokužio jer su ključni i datumi. Pogledaj komentare kod nas… ovo što on hoće moglo bi biti opasno po sve Hrvate.
    http://www.hkv.hr/vijesti/hrvatska/25943-bozo-petrov-otvoriz-cemo-sve-komunisticke-arhive.html

  2. ILIJA I STO BI OVIM PO TEBI”MUDRIM “ISTUPOM PETROVA PRED SABOROM DOBIO HRVATSKI NAROD ? NISTA ALI BI ZATO GENOCIDNA PARTIJA I UDBASI DOBILI NA VREMENU USUTKATI ROMANA LELJAKA KOJI JE ZA HRVATSKU UCINIO VISE NEGO SVE HRVATSKE VLADE ZAJEDNO I CIJELA OVA NAZOVIMO DOMOLJUBNA INTELIGENCIJA KOJA SE NA OVIM STRANICAMA MENTALNO SAMOZADOVOLJAVA ! UMJESTO SVESRDNE PODRSKE SLOVENSKOM ISTRAZIVACU VI SE BAVITE SAHOVSKIM PIJUNOM UDBE PETROVOM I MOSTOM IIIIII NA TAJ NACIN ZAPRAVO KOCITE PROCESE KOJI BI OSLOBODILI ENERGIJU NARODA I PROBISTRILI VODE !!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)