Daran Bašić : Tko se izbora boji još….

Vrijeme:1 min, 47 sec

 

 

 Kaže struka da anemija nije bolest, ali je predispozicija za svaku bolest. Da se anemičari teško mogu koncentrirati na posao….

Znači li to možda da se naš predsjednik Vlade zbog anemičnosti i nekoncentracije loše postavio prema onima koju su najviše zadužili stranku i pomoću kojih je dobio izbore. Jesu li koncentracija i loš odnos unutar stranke napokon rezultat ukazivanja na greške ili je samo strah od lokalnih izbora i možda povratka čovjeka koji niti jedne izbore nije izgubio.

Bojim se i pomisliti da u tom smjeru piše najveći medijski propalitet Matija Babić kad Tomislava Karamarka stavlja neposredno uz ime najvećeg zločinca, Arkana.Uspoređuje ga i sa Sanaderom i Milanovićem a taj cirkusant namjerno zaboravlja da se usporediti ne mogu iz posve jednostavna razloga ali i najvažnijeg .Tomislav Karamarko nije bio predsjednik Vlade Kako je onda moguće da je počinio štetu poput onih koje je taj ljigavac pobrojao.

Je li tajming afere HAVC slučajno ili namjerno upravo takav da se stvori mogućnost za popravak i krpanje štete. Teško se oteti dojmu kad se odavno znalo o svemu. O svemu se i pisalo pisao je i ovaj portal .

Hoće li opet birači biti ciljano izmanipulirani pa će nas se dovest u uvjerenje da će Hasanbegovič poslužit svrsi ili će Plenković stvarno žrtvovat svoju “odanu” i dugogodišnju prijateljicu N. Obuljen.Da bi dobio lokalne izbore

Mene osobno izmanipulirati neće iz jednoga razloga .Ninu Obuljen nije ni smio imenovati Ministricom kulture.

Dragi prijatelji, simpatizeri HDZ-a, jeste li spremni zaboraviti, oprostiti sve uvrede koje su vam nanijeli oni koji su bili, a bit ce i dalje u službi s ciljem osobnog prosperiteta, a na šteti nacije.

Jeste li zaboravili ?

Ja nisam i neću jer i nije samo Obuljen u pitanju. Tu je i Dalićka , HRT i još mnogo toga .Ja glas nisam dao da mi netko puca šamare i pljuje mi u lice . I ne govorite mi da im treba vremena, prvo sto dana Vlade a sada još . To vrijedi možda među njima političarima ja želim promjene odmah i da se mnoge stvari sasjeku u korjenu a ne guraju pod tepih a gurnute su ..

Daran Bašić/Hrvatsko nebo

3 thoughts on “Daran Bašić : Tko se izbora boji još….

  1. Već neko vrijeme govorim da treba pričekati još malo.Ako je Obuljen postavljena da zbog svoje prijašnje funkcije upravo zato riješi pitanje HAVC-a,onda razumijem zašto Plenković nije Hasanbegovića odabrao za ministra a ako ga nije odabrao zbog toga što se isticao iskrenim domoljubljem i što je Karamarkov odabir onda zazivam ujedinjenje svih desnih slobodnomislečih ljudi u Nacionalni savez protiv ovih Iluzionista.

  2. “Dragi prijatelji, simpatizeri HDZ-a, jeste li spremni zaboraviti,
    oprostiti sve uvrede koje su vam nanijeli oni koji su bili, a bit ce i
    dalje u službi s ciljem osobnog prosperiteta, a na šteti nacije.”

    Rekao bi, dosta je bilo! Samo hoce li hrvatski smusenjaci aktivirati politicko pamcenje ili im se svida ringispil: nikamo ne ide, a toboze se krece.

Odgovori