Nenad Piskač – Brisani prostor : Opasnost ne dolazi od Trumpa i Putina već od judeka i yudeka

Vrijeme:4 min, 54 sec

 

Nova podvala judosfere: Trump će Putinu prodati Hrvatsku

Sve se glasnije čuje u medijima glavne struje judosfere kako će Trumpovu ukupnu politiku Putin Trumpobilježiti i prepuštanje „zapadnoga Balkana“ interesnoj zoni Putina. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u tom je pogledu nedavno otišla u izvidnicu na politički teren SAD-a. Naš veleposlanik u SAD-u, stanoviti Paro, međutim, istodobno je otišao na godišnji odmor, a ostali domaći politčimbenici kao da raširenih ruku čekaju upravo takav razvoj situacije. Dođe li do nove podjele interesnih zona između SAD-a i Rusije, u što sumnjam, Hrvatska taj scenarij mora dočekati za dom spremna. Dočeka li moguću podjelu nespremna za dom, gubeći vrijeme na nametnute judosferne teme i teze, bit će frke bez obzira na Trumpa i Putina.

Hrvatska je prednosti pretvorila u hendikepe

Beograd se otvoreno sprema za novu igru prema receptu „spremte se spremte četnici“. Provocira Kosovo i Bosnu i JugosferaHercegovinu. A ono što radi Hrvatskoj gotovo je nezabilježeno u svjetskim razmjerima. S tom količinom mržnje, provokacija, specijalnoratovskih smicalica, upotrebe pete kolone i međunarodnoga olajavanja Hrvatska se suočila krajem osamdesetih uoči velikosrpske agresije. Međutim, zastrašivanje scenarijem da će Trump žrtvovati Hrvatsku (u paketu s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom, Makedonijom i Kosovom), nema ozbiljnih uporišta osim u željama jugobolesnika. Njihova medijska peta kolona već nas priprema za pristanak na „prisajedinjenje“ naslovima tipa „Trump će Balkan prepustiti Putinu“. K tomu, postalo je sasvim normalno da srpski političari gostuju na HTV-u. Kad je zadnji put gostovao mađarski, slovački, poljski…?

Hrvatska je međunarodno priznata država. Članica NATO-a i Europske unije. To očito nije dosta, pa je još za vrijeme Tito samozastitapredsjednika Josipovića s Velikom Britanijom potpisan do krajnjih granica netransparentan sporazum o strateškom partnerstvu o čijem sadržaju nemamo pojma, a trebali bismo imati, ako ni zbog čega drugoga onda zato što je Velika Britanija otac i majka „jugosfere“. I bez članstva u NATO i EU Hrvatska ima sve alate u svojim rukama kako bi se izborila za svoje mjesto na globalnom geopolitičkom zemljovidu. Ima sve osim onoga najvažnijega – odgovornu i efikasnu vlast. Tako već desetljeće i pol. Zbog toga je tu gdje jest. Prednosti koje ima pretvorila je u hendikepe. Probleme koje je imala u Jugoslaviji uspješno je obnovila i prenijela u NATO i EU. Alate koje svaka država ima Hrvatska koristi više protiv sebe negoli u svoju korist.

U nas je moguće da veleposlanicima postanu štovatelji Tita, koji je obnovio Jugoslaviju prema uzoru na komunistički Sovjetski savez. Veleposlanici koji u ključnom trenutku za globalnu politiku odlaze na godišnji odmor. U nas je moguće da Zoran Drča, politolog na mjestu pomoćnika ministra obrane Kotromanovića, bude promaknut premda je u središtu istrage zbog nestanka klasificiranih dokumenata NATO saveza s Planom obrane Republike Hrvatske. U nas je moguće da stručnjaci za „opštenarodnu odbranu i društvenu samozaštitu“ obnašaju vrlo važne funkcije, što je nevjerojatno snažan prinos Planu obrane „ovih prostora“, ali ne i hrvatske države. Ovakvi nelogični potezi mogli bi se nabrajati u nedogled.

Judosferaši a ne Trump stvaraju jugosferu

S obzirom na to da hrvatskom državom arbitriraju komunisti, jugoslaveni, velikosrbi i eurofili, koji otvoreno ili prikriveno zagovaraju neku novu integraciju pod ruskim kišobranom s Beogradom kao središtem, ovo pitanje je od prvorazrednoga značaja nacionalne sigurnosti.

Dogodi li se da Hrvatska završi u nekom loncu kojemu ne pripada, Trump će, naravno, biti kriv za sve, a ne judeki i Geopolitika.yudeki koji doma pripremaju teren za „prisajedinjenje“ još od trenutka kad su izgubili rat protiv demokratskih snaga predvođenih Tuđmanom i hrvatskim braniteljima. A osobito od srbijanskoga Memoranduma II. Da se, naime, proteklih petnaest godina nastavilo tuđmanovskim putom, ne bi danas nikome palo na pamet da Hrvatskom manipulira ili da Hrvate izručuje prema britanskom receptu iz 1945. Da se Hrvatsku pozicioniralo srednjoeuropski i mediteranski, umjesto balkanski (jugoslavenski), ona bi danas bez nervoze dočekala Trumpovu politiku.

Ne će dakle Trump izdati Hrvatsku. Nju će, u onom dijelu u kojem još nisu stigli, izdati judeki i yudeki, društvenopolitički temelj judosfere. Nije Trump ključan čimbenik uspostave jugosfere, već je to hrvatska judosfera uvijek spremna za jačanje jugoslavenstva, neokomunizma, velikosrpstva i oportunoga eurofilstva. Ona nekažnjeno kažnjava pobjedničku Hrvatsku. Za nagradu njezini podanici postaju veleposlanicima, ministrima, pomoćnicima, savjetnicima, dobivaju unosne državne sinekure. Pobjednička Hrvatska ne boji se Trumpove ili Putinove politike. Nju je strah zbog toga što hrvatske političke elite još nisu pronašle recept suprotiv judosferi. Tu joj ne može pomoći Trump ili Putin, već samo vjerodostojno oslanjanje na vlastite snage i pomoć Božju.

Pametno: Grabar-Kitarovićeva u SAD, Plenković u Izrael

Predsjednik SAD-a Donald Trump dosad je dao do znanja da će ojačati SAD, tražiti pravednije financiranje NATO-a i Kolinda Plenkovic.okrenuti se dijalogu s Rusijom. Umjesto globalizma okrenuo se suverenizmu. Kopita crvene internacionale njegov su izbor i ustoličenje dočekala u galopu bijesnoga juriša. Profesionalni prosvjednici (aktivisti, plaćenici) došli su na svoje jasle. Soroševe organizacije masno ih plaćaju, a u Hrvatskoj ih podupire i državni proračun. Glavna struja u Hrvatskoj pridružila se protutrumpovskoj histeriji. Na djelu je populizam crvene internacionale. Plenković je najavio borbu protiv populizma, ali nije jasno što je za njega populizam.

Odmah po Trumpovoj inauguraciji Plenković je otišao u Izrael. Pametno, priznajem. Tamo ga nitko nije zabavljao sa spomen pločama, dok je doma lijevi populizam temu spomen ploče u Jasenovcu nametnuo kao vrhunaravnu temu. Nakon što je Predsjednica začepila komunističku hajku na nju zbog izvidničkoga puta u SAD, sad je i Plenković posjetom Izraelu otupio oštricu populističke antifa ofenzive. Sve je to dobro, ali nedovoljno i sporo. Trump je u sedam dana napravio više vjerodostojnih promjena negoli Plenković u sto dana svoje vlade.

Hrvatska mora sama pronaći vlastiti recept za možebitna globalna preslagivanja. Recept utemeljen na neupitnim načelima, nacionalnim interesima i međunarodnom pravu. Pritom osnažiti svoje oružane snage, uvesti obvezan vojni rok a ne omladinske radne akcije od dva-tri tjedna, ojačati službe zadužene za nacionalnu sigurnost, zaustaviti iseljavanje i raščistiti s unosnim aktivizmom zaduženim za razgradnju hrvatskoga čovjeka, obitelji, vjere i domovine.

 

Nenad Piskač/HKV/http://www.hkv.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)