Od kada je uklonila Titovu bistu, Predsjednica mora očekivati napade

Vrijeme:1 min, 34 sec

 

Predsjednicu će uvijek napadati jugonostalgičari, pobornici komunizma i staljinizma, poručio je politički analitičar i sociolog

“Otkad je uklonila bistu Josipa Broza Tita iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske i stavila bistu dr. Franju Tuđmana, odmah su se uzrujali jugonostalgičari, pobornici komunizma i staljinizma. Oni će je napadati uvijek i tu nema nikakvih neočekivanih radnji”, istaknuo je politički analitičar Slaven Letica u razgovoru za Direktno.hr osvrćući se na hajku na predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović što se tiče njezinog putovanja u Sjedinjene Američke Države.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović gostovala je u emisiji Tihomira Dujmovića “Iza zavjese” u srijedu, 11. siječnja na HTV1. Tom prilikom je Predsjednica odlučila prvi put progovoriti o svom putu u Sjedinjenim Američkim Državama, iz kojih se vratila prije nekoliko dana.

Kako je rekao Slaven Letica, to je bio vrlo sadržajan, zanimljiv, dobro vođen i i dobro pripremljen intervju.

Naime, u razgovoru s Dujmovićem predsjednica Grabar-Kitarović objasnila je kako je svrha njezina puta bila iskoristiti sva poznanstva koja je stekla tijekom godina rada u SAD-u i međunarodnoj diplomaciji kako bi pozicionirala Hrvatsku kao lidera, kao nekoga tko će sudjelovati u stvaranju politike.

“Pravi političari koji se bore za neke više vrijednosti, rade sve za dobrobit nacionalnih interesa i iz jedino domoljubnog interesa i to ponekad i u tišini, samozatajno. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović morat će se čuvati i dalje od napada ukoliko misli tako djelovati u budućnosti”, istaknuo je naš sugovornik.

U emisiji “Iza zavjese” Predsjednica RH istaknula je kako je ponašanje medija je doživjela kao mobbing. Kako je rekla, bilo je tu niza afera koje nemaju smisla te joj se čini da nekima smeta nacionalna suverenistička politika koju vodi.

“Ona je Predsjednica države, nju se ne može mobbingirati. Tu se radi o nekoliko portala i dvadesetak ljudi. Što god učinila, oni će je napadati”, zaključio je politički analitičar Slaven Letica.

 

direktno.hr/http://direktno.hr/Hrvatsko nebo

3 thoughts on “Od kada je uklonila Titovu bistu, Predsjednica mora očekivati napade

  1. Umjesto što nama priča pričice o Kolindi,Letica neka radije za obiteljskim ručkom popriča sa drugaricom Dalijom.

  2. povodom prozivanja Predsjednice: pozivam jos jednom prof. Leticu da rijesi situaciju u svojoj kuci – gosp. Oreskovic je izabrana glasovima samo komunisticke opcije u Saboru i kako takva je imala dva puta priliku da stavi svoj mandat na raspolaganje novoj saborskoj vecini koja bi o njenom radu mogla raspraviti – to je elementarni bonton – nitko njoj ne vjeruje da je nepristrana u svome radu, pa ni oni koji su je postavili

    1. Vjeruje joj ludi Neron i njegova mentalna mladunčad bez zadrške.
      Obećala se “očitovati” o aferi Madison još prije šest mjeseci, a nije nikad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)