“Nova snaga” SDP-a palanački kočijaš Saša Đujić saborski zastupnik : YES! Opet sam ispala glupa ko k****!

Vrijeme:50 sec

 

Saborski zastupnik SDP-a, Saša Đujić, predsjedničino gostovanje u emisiji  “Iza zavjese” koju vodi i uređuje Tihomir Dujmović na svom Fb profilu najavio je kao nekakav kočijaš iz srpske palanke a uz takovo ime i prezime ne bi nas ni iznenadilo da i vuče korjene  iz jedne

Đujić je na svome profilu napisao:

Gledam sad isječak iz Kolindinog gostovanja kod Dujmovića u Dnevniku HTV-a i mogu samo zaključiti, sram me je da mi je ovo Predsjednica!!! A Jakovu poruka, IZDRŽI!!!

Na dnu slike na kojoj se nalazi Kolinda još piše:

YES! Opet sam ispala glupa ko k****!

Portal Hrvatsko nebo je u posjedu te objave no pristojnost nam ne dozvoljava  da je i postavimo.

Saša Đujić ništa nije rekao o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.No o sebi ali i partiji kojoj pripada .Ali i onima koji su ga spremili u Sabor

Saša Đujić nije prvi kojega je iznjedrila SDP partija no nije ni čudo imaju sjajne uzore u Milanoviću ,Staziću  Jovanoviću .

 

 Daran Bašić /Hrvatsko nebo

4 thoughts on ““Nova snaga” SDP-a palanački kočijaš Saša Đujić saborski zastupnik : YES! Opet sam ispala glupa ko k****!

  1. Možda je njega i ovakve više strah nego sram.
    A imaju razloga za strah ako proradi pravna Država odnosno,ako se pravosuđe očisti od svog onog šljama koji se nakupio i njemu.
    Bolje da se ovaj pichkousti SDP-ov podmladak ispriča za sva nedjela koja je Hrvatima činio njegov blizak predak.

  2. Da ne brojim krvna zrnca,ali Đujić,da to nije neki prapraunuk onog glavnog lika u mitu o kokardama.Sve govori o SDP-u,nikad nisu bili niti će biti Hrvatska stranka.Narode probudi se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)