Uhićen jer je uzgajao marihuanu,pronađena veća količina novca i čekovi na nepoznate iznose u australskim dolarima

Vrijeme:1 min, 28 sec

 

 

Stan -marihuana Djelatnici  Policijske uprave zagrebačke na još nepoznatoj lokaciji otkrili su laboratorij za uzgoj marihuane  i zaplijenila više stabljika nasada ali i nekoliko kilograma marihuane pripravljene za prodaju . Policija je u stanu pronašla i veće sume novca i čekova na još nepoznate iznose u australskim dolarima .
U stanu u Zagrebu koja je preuređen u laboratorij, policija je pronašla 622 stabljike kanabisa, marihuanu na ručno pravljenoj sušari, lampe, termometre, klima uređaje, lončanice ,  i drugu opremu za uzgajanje, navodi se u priopćenju PU Zagrebačke Ukupna vrijednost laboratorije i zaplijenjenih narkotika i čekova procjenjuje se oko 300 .000 eura.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga  , uhićen je starčić za kojega je utvrđeno da je pod utjecajem marihuane jer je i zatečen kako istu konzumira .

Na sve upite djelatnika PU zagrebačke čija je marihuana i čiji su čekovi starac je nesuvislo odgovarao da se on ničega ne sjeća , da je sve to od njegovih prijatelja i da je njemu rečeno da je to samo lijek i da pitaju njegove žene možda ona više zna

zatvorski-odjelNakon što od istoga starca nisu mogli dobiti nikakove odgovore djelatnici PU zagrebačke su starca odveli u Zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj cesti 107.

Nakon višesatnog nadzora liječnika djelatnici policije su pozvani ponovno da od starca pod nadzorom liječnika barem doznaju identitet starca .

Po dolasku u bolnicu starac je djelatnicima PU zagrebačke kratko izrekao

      “Sjetio sam se ja sam Bivši “

Djelatnici policije zatečeni ponovili su upit tko je na što je starac izgovorio

 “Ja sam Bivši predsjednik Republike Hrvatske “

Policija je tako doznala da se radi o Stjepanu Mesiću bivšem predsjedniku Republike Hrvatske

Kako je pripoćio ministar MUP-a Hrvatske  Vlaho Orepić  daljna istraga je u tijeku …..

 

Daran Bašić/ Hrvatsko nebo

One thought on “Uhićen jer je uzgajao marihuanu,pronađena veća količina novca i čekovi na nepoznate iznose u australskim dolarima

  1. Dobar si! Kad se možeš sprdati s ovim veleizdajnikom!
    Premda, ili možemo svim unitaristima i svima koji ih izravno ili neizravno podržavaju, simpatiziraju, sve po „spisku“ ili se sprdati ha ha ha. Imamo dvostruko veselje!

    Uvijek je izdajnik bio gori od neprijatelja!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)