Akademik Josip Pečarić efendiji Ceriću : Kako od nekog naroda napraviti neprijatelja? – SPASI GA OD GENOCIDA!

Vrijeme:5 min, 4 sec

 

 

Kako od nekog naroda napraviti neprijatelja? – SPASI GA OD GENOCIDA!

U jučerašnjem izvješću dao sam Vam i link na “Pismo” Predsjednici. Komentirao sam ga mojom poznatom pitalicom o nezahvalnosti mnogih Bošnjaka:

Kako od nekog naroda napraviti neprijatelja?
SPASI GA OD GENOCIDA!
http://direktno.hr/en/2014/direkt/69377/Kom%C5%A1inice-ispri%C4%8Dajte-se-BiH-i-Bo%C5%A1njacima-i-Islamskoj-zajednici-u-RH.htm

Dobio sam komentar s Hrvatskog neba

 

Poštovani gospodine Pečariću mi smo u stvari ostali sami.. Ne mislim  na Vas naravno i čestite ljude .O ovom pismu pamfletu se trebao očitovati baš svaki medij u Hrvatskoj .Nije se očitovao nitko  Ne samo poradi predsjednice no poradi gomile laži izrečenih u pismu    

        Daran Bašić  

 

http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2016/12/02/hrvatsko-nebo-efendiji-efendija-ceric-polako-s-bunikom-ako-vec-moras-uzimati-nek-bude-u-manjim-kolicinama/
Čini se da taj moj naslov i jeste jedini do sada odgovor na Cerićev veliko-bošnjački pamflet u RH, tako da je ovaj odgovor Hrvatskog neba prvo objavljeno reagiranje na njega. Zapravo sam u mnogim tekstovima s istim naslovom, a i u mnogim drugim pisao o onome na što nas upozoravaju i iz Hrvatskog neba!

Kaže Ceric Predsjednici kako je BiH emancipirana zemlja. Da doista je emancipiranost kada Ti RH “Olujom” spasi Bihać u kome je bilo u okruženje 160.,000 ljudi od genocida i to neposredno poslije genocida u Srebrenici, a oni bi sudili generalu Gotovini i drugim hrvatskim generalima. Nisu im se emancipirano sjetili reći ni hvala. A dok su bili u okruženju molili Predsjednika Tuđmana da ih spasi, da umiru od gladi i sl.

I predsjednik ih je odlučio spasiti iako je znao da će poslije toga uslijediti sve ono što smo doživjeli u Haagu.

I  oni koje je spasio “navijaše” da Haag osudi one koje su ih spasili od genocida. I to doslovno jer je tadašnji američki vojni ataše i napisao kako je tada general Gotovina spasio Bihać od genocida ravnog onim iz Drugog svjetskog rata!

Pisao sam o razgovoru iz Skupštine BiH da je na spomen generala Gotovine Bošnjak iz Bihaće rekao Hrvatu:

-General Gotovina je meni život spasio!
-Pa izađi i kaži to svima!
-Kada bih to učinio, onda bi mene ovi moji za glavu skratili.

Iz odgovora Hrvatskog neba očito je da je čovjek mislio i doslovno. Užasno, zar ne?

Tako smo se, zahvaljući Cerićevom “pismu” ponovno podsjetili koliko je Predsjednica bila u pravu kada je govorila o radikalnom islamu u BiH.  Inače Cerić može vrlo jednostavno pokazati kako Muslimani ne žele stvoriti veliku Muslimaniju o kojoj su govorili na svom kongresu na što nas podsjeća Hrvatsko nebo.

Upravo oni trebaju reći da je ravnopravnost tri naroda moguća jedino uspostavom tri entiteta! Sve drugo je laž, jer ravnopravnost, to znaju i mala djeca, podrazumjeva da što ima netko moraju imati i ostali!  Cerić samo želi dominaciju najbronijeg naroda u cijeloj BiH kao što su je ostvarili u Federaciji. Čak su izborila da Bošnjaci biraju hrvatskog predstavnika u Predsjedništvu BiH.

Dokle god  oni to ne urade, ne treba biti puno pametan pa znati da je na djelu Velika muslimanija iz 1993!
To je ravnopravnost. Muslimansku “ravnopravnost” doista su naučili Hrvati iz Federacije! Takovu ravnopravnost želi Cerić.
On i u ovom pismu jasno kaže predsjednici da je po njemu ravnopravnost Hrvata u BiH, zapravo položaj nacionalne manjine jer uspoređuje njihov položajem Bošnjaka u RH.

Još i gore. On se ruga onima koji su ih spasili od genocida kada poziva Predsjednicu RH da im se ispriča, pa kaže:

“Gospođo Kolinda Grabar-Kitarović, Bosna nije ničija zemlja. Bosna je milenijska zemlja njenih hrabrih sinova i ponosnih kćeri. Oni Bosnu vole od početka do kraja i nikome se zbog toga ne ispričavaju. Zato kad gledate Bosnu iz Hrvatske, gledajte je skrušeno, kad ulazite u nju, ulazite polahko da ne nagazite na mezar i grob znanog i neznanog junaka, a kad govorite u Bosni i o Bosnu, govorite tiho i suvislo da ne uznemirite onog što stražari na stećku, na nišanu i na krst. Vama se samo čini da spava. Ne, oni su budan samo što Vi to ne osjećate. Oni su budni i prkosni od sna.”

Očito Cerić još nije shvatio da su Hrvati i RH više puta spašavali BiH, a ne oni. Oni baš kao Srbi pokušavaju ostvariti pobjedu u Miru. Izgubili su rat sa Srbima, Hrvati su pobijedili Srbe, a sada oni u miru pobjeđuju Hrvate! Smeta im što je sada u Predsjedništvu predstavnik hrvatskog naroda, a nje njihov “Hrvat”, pa otud i njegovo pismo govori puno o toj nepodobnosti.
Da ne duljim da ga parafraziram:

Pozivam Vas g. Ceriću da se javno očitujete da nećete dalje ugrožavati suverenitet i teritorijalni integritet hiljadugodišnje državnosti Bosne i Hercegovine tako što se zauzimate za neravnopravnost Hrvata kao konstitutivnog naroda u BiH koji mora imati ista prava kao i drugi – a nema! . Podsjećam Vas da svi koji su vas Bošnjake poslije poraza od Srba spašavali od genocida u ratu završili su ili u Haagu pa potom oslobođeni, a Vi ni danas niste toga svjesni pa i danas podržavate optužbe Hrvata iz BiH u Haagu, a već svi znaju za laži dostojne srpskih agresora kojima ste se koristili poput one kada ste optužili generala Praljka za rušenje mosta u Mostaru, a što ste vi Bošnjaci učinili.

S poštovanjem, uvjeren da je ovaj tekst beskoristan, jer ponovno sam užasnut činjenicama o kojima piše Hrvatsko nebo:

“Možda ga zatvoriti u sobu, zaključati je, baciti ključ, pa mu pustiti nekoliko stotina dokumentaraca o Abu Hamzi i ostalim sljedbenicima islamskog fanatizma koji su u vrijeme rata u Bosni i Hercegovini činili masovne zločine i ritualna ubojstva –odsijecali glave žrtvama, pa njihove članove obitelji i rodbinu tjerali da ljube mrtve glave na pladnju, pokapali žrtve bez glava, a glave postavljali na grobove kako bi utjerali strah u kosti živima i spriječili da se ikad više vrate na svoja ognjišta i još niz perverzija koje nisu radili ni njihovi prethodnici (osmanlije) u vrijeme pohoda na Europu?”

Valjda je to onaj “sveti bosanski komšiluk” o kome pišete Predsjednici RH:

Akademik Josip Pečarić/Hrvatsko nebo 

 

2 thoughts on “Akademik Josip Pečarić efendiji Ceriću : Kako od nekog naroda napraviti neprijatelja? – SPASI GA OD GENOCIDA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)