Dinko Dedić : NE DAJTE DA SE OVAJ PLAMEN UGASI

Vrijeme:1 min, 11 sec

 
Dragi prijatelji i suborci, ova runda mog puta po Domovini se primakla kraju. Zapalili smo vatru promjene s ciljem da se na njoj ugriju svi Hrvati. Ne dajte da se ugasi, a ja sada, barem na neko vrijeme, iz ove jedine Domovine u kojoj Hrvat može biti slobodan i svoj na svome, idem među ono drugo hrvatsko mnoštvo izvan Hrvatske, u onu drugu polovinu našeg naroda, potaknuti ih da i oni bace koje drvo na vatru.

Bilo je ovo intenzivnih 6 tjedana susreta i putovanja i nisam uspio susresti sve koje sam namjeravao. Molim za oprost sve kojima sam obećao da ću naći vremena za njih a nisam stigao. Sresti ćemo se idući puta a u međuvremenu ćemo biti u kontaktu.

Primio sam nekoliko stotina poziva iz raznih gradova Hrvatske s ponudama da se priključe, s pozivima da ih posjetimo i s pitanjima na koji bi način i oni mogli pridonijeti ovom projektu. Nisam uspio svima odgovoriti. U Hrvatskoj ostaje radni tim koji će nastaviti s radom i svakome ćemo se javiti.

Projekt Velebit u svojoj zamisli računa na onu nacionalnu energiju bez koje neće biti moguće Hrvatsku izbaviti iz ove materijalne, moralne i sveopće krize. Svi oni koji su desetljeća uložili u borbu za hrvatsko osamostaljenje i oni koji su prošli Domovinski rat znadu koliki potencijal leži u ljubavi za Domovinu.
Nedajte da se ovaj plamen ugasi!

 

 Dinko Dedić /Projekt Velebit /Hrvatsko nebo 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)