Portal Dragovoljac . com uskoro ponovno s vama

Vrijeme:20 sec

11060846_918263461573731_6399709126904723922_nDragi čitatelji i suradnici,

Obzirom da portal www.dragovoljac.com radi već više od deset godina, vrijeme je za neka nova tehnička rješenja, kojima ćemo ne samo ubrzati otvaranje i čitanje samog portala, nego i zaštititi portal od svakodnevnog hackiranja kojemu smo izloženi.
Molimo Vas za strpljenje dok portal ponovno ne proradi, što očekujemo da će se dogoditi u roku od nekoliko dana

Uredništvo/www.dragovoljac.com

 Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

10 thoughts on “Portal Dragovoljac . com uskoro ponovno s vama

   1. Meni nije smetalo ni staro ruho kad ste ti i tvoji u pitanju – sadržaj je važan, a ne robica ni forma, ali aj, nabacite fensi štikle i gazite kao i dosad, sretno 🙂

     1. ma ne, to je najmanji dio. viruse ubacuju svako malo i to čistimo, ruše nas svako malo pa dižemo, i tako već deset godina 😀 mi smo mali portal ali izgleda da mnogima smetamo. riječ je ovaj put o tehničkoj strani, imamo neki prastari sustav i to moramo promijeniti, te iznova dići portal. previše je toga, tona stvari, vrijeme je da se ide iz početka. što se virusa tiče, bez brige, nitko tko je bio na našoj stranici nije mogao pokupiti nikakav virus od nas.

     2. Probajte od nadležnog ministarstva zatražiti financijsku pomoć ako vam je potrebna. Poznat ste portal i vjerujem da bi mogli nešto dobiti. Ako mogu ja nešto pomoći, znam neke ljude, raznih profila, pa nemoj biti sramežljiva. Što se tiče napada, to znam. Tako je to kad si nekome trn u oku. Držite se i puno uspjeha u radu.

     3. ma kakva pomoć 😀 zatvorili bi nas taj čas, zato i jeste portal na stranom serveru sa stranom domenom, da ne potpada pod zakone rh. hvala na ponudi, možda ćemo i trebati pomoć 🙂

Odgovori