Bianca Mišura – Gospodo, uzmite mladog gospodina Knezovića kao savjetnika za BiH. Ali i za Hrvatsku!

Vrijeme:1 min, 37 sec

 

 

Poštovana Predsjednice, poštovani predsjedniče Vlade , poštovani članovi Vlade RH u 9. sazivu, poštovani Predsjedniče Hrvatskog Sabora, poštovani Zastupnici Hrvatskog Sabora,
obraćam Vam se da bih Vam uskratila neko novo čuđenje.

Imate priliku čuti na ekranu regionalne televizije N1 riječi mladog Hrvata Marijana Knezovića na temu uhićenih časnika HVO-a koji su branili hrvatske krajeve u Posavini gdje su Hrvati etnički očišćeni.

“čovjek je zabrinut kad ne uspije upariti kravatu i kosulju, kad vam uhvate generale onda imate alarm!”

a) Marijan Knezović je objasnio jako temeljito kako ovo nije srpsko–hrvatski sukob već je odgovorna i bošnjačka strana jer oni kontroliraju Državno tužiteljstvo BiH. Napominje da je neobično da još nije sazvana sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost koju je zatražio Mostov zastupnik Miro Bulj, a bila je sazvana za neusporedivo manji problem kada su eksplodirale baklje na stadionu u Francuskoj. Teritorijalna cjelovitost Hrvatske branila se i u BiH, danas javnost očekuje Vaše promptne odluke.

b) lmate priliku saznati da u Doljanima, Trusini, Grabovici i Uzdolu primjere zločina obrubljenja glava i razapinjanja na kriz čak i djece od 4 godine čiji zločinci slobodni šetaju dok se žrtve uhićuje, optužuje i zastrašuje, što je presedan u cijelom Svijetu. Planirate li da odgovorni odgovaraju za krimen? Tko je odgovoran što 25 godina nakon, Hrvati nisu doživjeli pravdu?

c) Vratimo se na sadašnjost i na konkretne probleme, ovo izgleda kao iznimno bitno i ne smijete propustiti: – najveći problem u Bosni i Hercegovini je ekonomski genocid!! Znate li da Sarajevo ima ponder 2:0 po zakonu o raspodjeli javnih prihoda? Dakle od federalnog proračuna Sarajevo dobiva duplo u odnosu na Hrvate koji u takvoj situaciji napuštaju domovinu;

d) u nekim djelovima BiH ne postoje hrvatske škole!

Kako su ovi dani, dani savjeta, i ja se pridružujem dajući Vam prijedlog s moje osobne strane: uzmite mladog gospodina kao savjetnika za BiH. Ali i za Hrvatsku!

 

“Mi smo blagoslovljeni jer imamo dvije domovine! “   M.Knezović

Bianca Mišura/Hrvatsko nebo

6 thoughts on “Bianca Mišura – Gospodo, uzmite mladog gospodina Knezovića kao savjetnika za BiH. Ali i za Hrvatsku!

  1. Podrzavam i pozdravljam,
    samo bih dopunila kako najveci problem je sada Izborni zakon, odnosno provedba Odluke Ustavnog suda glede apelacije Ljubica.

    Marijana ce napadati unitaristi, dodrinasi, ali uzalud im trud!

Odgovori