Uspio put Plenkovića u BiH, ceh platio HVO : I dok Islamska država hapsi hrvatske branitelje briselski ćato i balkanska kraljica – šute

Vrijeme:1 min, 57 sec

 

 

Posjet briselskog ćate susjednoj Islamskoj državi, Bosni i Hercegovini, u putpunosti je uspio, najprije se poklonio islamistima u Sarajevu, a onda je otišao u geto u koji su sabijeni Hrvati, u stopu su Plenkovića pratili lijevi fašisti Zoran Pusić i ostali hodočasnici mržnje, uglavnom paraziti na državnom proračunu.

Dva dana nakon što je ćato Andrej Plenković napustio BiH dogodio se i najveći uspjeh njegovog posjeta, u herojskom Orašju, gradiću koje se junački odupiralo, na kraju i oduprlo, naletima srpskih fašista posebne snage Islamske države krenule su u hapšenje, dabome, hapšenje, hrvatskih branitelja, pripadnika HVO-a, na čelu s legendarnim generalom Matuzovićem.

Svaka čast, državni posjet briselskog ćate, koji se iz Belgije vratio džepova punih eura, je uspio. Oglasila se tek njegova privatna agencija, iz koje je protjerao Miru Kovača a stavio svog potrčka dvoimenog Stiera, mislimo na tzv. Ministarstvo vanjskih poslova koje je poslalo gadljivo, suhoparno priopćenje.

Šuti i balkanska kraljica, najveća politička prevara u Hrvata nakon Sanadera, Kolinda Grabar Kitarović, koja danas nije bila na Tuđmanovom grobu (Tamo će manipulatorica otići uoči izbora…), poslala je legalnog ratnog profitera Matu Granića, poznatog po tome da u vili ima pozlaćene ili zlatne kvake, pa i na WC-u.

Kolinda je danas još jednom pokušala prevariti hrvatske građane hvaleći takozvanu poreznu reformu Todorićevog potrčka Zdravka Marića, reformu koja će bogatašima da imaju još veća primanja nego sada, a sirotinji da im se primanja povećaju minimalno. Misli li starleta s Pantovčka da je pravedno kada se plaća onome koji ima 15 000 kuna poveća za 10 posto, kao i onome koji ima 3000 kuna? Zašto saborskom parazitu ne bi plaća porasla za 300 kuna, a radniku koji ima 3000 kuna za 1700 kuna? Umjesto toga je obrnuto. Znate li zašto ovakvu prevaru hvali kraljica Balkana? Jer će njoj plaća otići za 2000 kuna gore, a njenom vrtlaru 300 kuna. Koja jebena kaljuža od države.

Ispričavamo se svima onima koje smo zadnjih dana doveli u zabludu podržavajući HDZ, činili smo to samo zbog predsjednika Tuđmana, kamarila koja je došla nakon njega sve je to uništila.  Karamarko se kamarili pokušao suprotstaviti, no, zbog istog onoga zboga ćega danas kamarila hvali ženu s velikim ušima Karamarka su progutali, kao da je čovjek nestao s lica zemlje, nažalost, očito teško onima koji se kamarili pokušaju suprotstaviti.

 

 Tinolovka/http://www.tinolovka-news.com/Hrvatsko nebo

Odgovori