Tihomir Buterin: Otvoreno pismo Andreju Plenkoviću

Vrijeme:1 min, 32 sec

 

Da li je naš prijatelj, humanist, domoljub, ratnik, i sve ono što ga je činilo jednim od najvećih sinova hrvatskog naroda morao umrijeti da biste vi u vrhu HDZ-a shvatili koga ste ili smo imali u stranci.

Bili ste uporni u ignoriranju naših zahtjeva da nas primite na razgovor i da vam argumentiramo zašto je naš Zlatko zavrijedio biti predstavnik branitelja u Hrvatskom saboru. No, gospodine Plenkoviću, sad je nažalost kasno jer tko su vama hrvatski branitelji osim kad vam trebaju naši glasovi.

Čovjek kao što je naš Zlatko ni s dvostruko više preferencijalnih glasova (3000) od gospodina Borića – koji je imao (1500) ne može biti saborski zastupnik zahvaljujući vašim odlukama s visine (je li je to ta vjerodostojnost koju ste tako zdušno najavljivali).

Od predsjednika HDZ-a PGŽ-a nismo ništa više ni očekivali, jer su za njega hrvatski branitelji svi redom pijanice i crnokošuljaši.

Taj mulac (namjerno mu ne spominjem ime jer takvi to ni ne zaslužuju) je u više navrata izigrao i omalovažio nas branitelje članove HDZ-a, a pogotovo našeg predsjednika zajednice Gojko Šušak (pokoj mu duši ), doktora Zlatka Tomašića.

Ovaj komentar pišem u teškoj boli i tuzi za našim prijateljem Zlatkom s nadom da ćete ovo pročitati gospodine Plenkoviću, ili će vam prenijeti netko tko se nalazi u vašoj blizini jer mi obični smrtnici ne možemo do vas pa više nećemo ni moliti za prijem.

20160828_123256
Na kraju vam moram reći da 90 posto nas koji smo bili posljednjih mjesec dana uz našeg Zlatka znamo da je uzrok njegove prerane smrti usko povezan sa odnosom onog prije spomenutog mulca prema hrvatskim braniteljima i prema njemu osobno.

Na žalost, gospodine Plenkoviću, ni vi niste amnestirani od te odgovornosti.

 

 

 

 

_______________________________
Tihomir Buterin,
predsjednik odbora za branitelje Hdz-a PGŽ-a i član predsjedištva zajednice branitelja Gojko Šušak PGŽ.

 

Hrvatsko nebo

One thought on “Tihomir Buterin: Otvoreno pismo Andreju Plenkoviću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)