Par šarafa, priglupa priča, tupav pogled i divlja sprdnja sa Saborom i kontraobavještajnim agencijama može početi

Vrijeme:2 min, 45 sec

 

 

Par šarafa, priglupa priča, tupav pogled i divlja sprdnja sa Saborom i kontraobavještajnim agencijama može početi

 

Imamo ekskluzivnu izjavu druga Lezilekovića za srbijanske medije:

Pa gledajte, vozio sam se našom lepom otadžbinom kad sam odjedared osetio da mi kola podrhtavaju, a onda sam video kako šarafi lete na sve strane, u magnovenju sam shvatio da sam točno video da su odrezani i da je reč o napadu na moju personu zbog mog rada za našu velikosrpsku stvar. Brzo sam zaustavio kola i imam što za videti, kotač na kolima iskrivljen, a ona dva šarafa padoše tačno kraj mojih nogu iako sam ih, keve mi, video da lete vazduhom na sve strane, onda sam ih pokupio i spremio u džep kao dokaz o zločinčkom karakteru Hrvata. Razmišljao sam kako da ovaj nemio događaj najbolje iskoristim za napad na Hrvate koje znate da iz dna duše mrzim. I tako sam se dosetio i pozvao dragog prijatelja Vučića koji me savetovao da se posavetujem sa našom službom kojoj ne smem reći ime. Služba me lepo dočekala i predstavila i svog supervizora za kojeg smem samo reći da se zove Sergej. Elem, služba je ispravno zaključila da ovu slučajnost sa lošim šarafima treba iskoristiti da se što bolje testiraju hrvatske smešne službe koje nemaju pojma ni gde su šuplje, a kamoli nešto drugo. Odlučili smo da ćemo, između ostalog, za početak isprdati i poniziti Hrvatski sabor upotrebivši samo dva šarafa i totalno priglupu priču. Tako i beše, prekinuli su rad i laprdali ko nezdravi o dva šarafa i totalno priglupoj priči, toliko o Hrvatima bez mozga.

Također smo im razguzili i obaveštajnu službu koja pojma nema ni čemu služi, a da ne pričamo o tome da nije sposobna zaštiti bar njihov Sabor od obična dva zahrđala šarafa i jedne priglupe priče koja ne bi prošla ni u onoj njihovoj bolnici Vrapče, a ne u Saboru i u medijima.

A još da kažem da je čitava priča iskonstruisana sa jednim od ciljeva da se momentalno skrene pozornost sa Hude jame, drugo da se održi konstantan ludački pritisak na kolektivnu svest te da ih se tako prisili da sami požele smrt, a treće da se testiraju njihove službe koje smo razorili, kako sam na početku rekao, stvarno su budale ti Hrvati.

Naši mediji u Hrvatskoj ignorišu sve činjenice da se to ljudima uredno događa i da je priča ne samo nategnuta nego potpuno retardirana ipak uspešno uveravaju svoje ovca fanove i naše trojanske konje da je reč o pokušaju ubojstva, ne mogu da ne pomislim koliko je to neljudski glup narod, ne računajući naše koji znaju da je priča samo za ovca Hrvate.

Može se reći da je operacija potpuno uspela, obaveštena je međunarodna zajednica, sva veleposlanstva, naše cvilne agenture rade na ocrnjivanju i uništenju svakog spomena hrvatstva. Kad završimo s njima sami će se na sebe gaditi kad spomenu da su Hrvati, to nam je kao što svi znamo i glavni cilj.

Al ne mogu da se ne nasmejem njihovim službama koje razaramo kako se setimo, postoje li igde na svetu tako jadne kontraobaveštajne službe?

Odjavljujem se nakon izveštaja o maksimalno uspešnoj operaciji kodnog imena “Ubijmo Hrvate sa smeškom ”.

 

Svaka apsolutna sličnost sa stvarnim događajima raznih Leković spodoba i psihopata je sasvim slučajno…

apsolutna

 

Baraba./Hrvatsko nebo

 

4 thoughts on “Par šarafa, priglupa priča, tupav pogled i divlja sprdnja sa Saborom i kontraobavještajnim agencijama može početi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)