Zašto se u Saboru zataškavaju zločini komunizma?

Vrijeme:9 min, 48 sec

 

 

Hrvatski centar za istraživanje zločina komunizma oglasio se priopćenjem na temu prešućivanja komunističkih zločina u XIV sazivu Hrvatskog Sabora, i hvaljenja Titovog antišizma koji je s partizanskim pokretom počinio ratni zločin i masakre.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Nakon izbora za Hrvatski sabor 2016. počeo je zasjedati XIV saziv Sabora u Zagrebu, ali saborski zastupnici i klubovi političkih stranaka na Trgu svetog Marka počinili su grijeh propusta kada hrvatsku i svjetsku javnost nisu izvijestili o ekshumacijama zločina komunizma/titoizma u Košnici kod Celja, iz ljeta 2016. godine, ali su i te kako ‘kokodakali’ o ‘ustaškim zločinima’, i hvalili se antifašizom, i to odmah na prvim sjednicama Sabora.

Saborski zastupnici i njihove političke stranke mogli su povodom najnovijih iskapanja posmrtnih ostataka 1945. ubijenih hrvatskih civila i ratnih zarobljenika proglasiti trodnevnu žalost, čak i rezoluciju donijeti, (mogu još uvijek, dokle god traje saziv XIV Sabora) jer masovne grobnice koje se iskapaju u Sloveniji sadrže tisuće i tisuće ubijenih ljudi, ubijeni na pravdu Boga. Oni nisu krivi zato što su bili ustaše, domobrani, hrvatski vojnici i branitelji, ili samo hrvatski civili, djeca, žene, starci, i ratni zarobljenici. Oni su ubijeni iz mržnje od strane komunističkog ‘narodno-oslobodilačkog pokreta’ na tragu partizanskog rata, (NOP), jer su bili hrvatski domoljubi lojalni Nezavisnj Državi Hrvatskoj koja nije bila zločinačka, već je zločinačka bila Titova Jugoslavija koja je nad Hrvatima počinila 1945. godine velezločin genocida ili ubojstvo naroda! Dužnost saborskih zastupnika je čuvati plamen uspomene na taj strašni zločin onih koji su se nazvali antifašistima, a bili su komunisti i staljinisti ili titoisti, što dođe na isto.

Žalosno je u Hrvatskom saboru vidjeti saborske zastupnike koji iz dana u dan počine nove grijehe prešućivanja zločina i žrtava komunizma. Gotovo nevjerojatno zvuči kada predstavnik talijanske nacionalne manjine i saborski zastupnik, gospodin Furio Radin iz hrvatske Istre, te dugogodišnji predsjednik Saborskog odbora za ljudska prava, podsjeća hrvatsku javnost, da antifašizam u prijevodu na hrvatski jezik znači ‘anti-ustaštvo’. Kako ovaj saborski zastupnik koji se diči obranom ljudskih prava može izaći pred oči talijanskog naroda, s obzirom da hvali i uzdiže Titov antifašizam koji je počinio masakr i zločin protiv čovječnosti nad pripadnicima talijanske nacionalne manjine u nekadašnjoj slovenskoj i hrvatskoj sovjetskoj jugoslavenskoj republici, kada su partizani bacali Talijane u fojbe?

Frontman Živog zida u Saboru, g. Ivan Pernar, pak, podsjeća javnst povodom protuustavnog deložiranja hrvatske obitelji Dukić u Zagrebu iz njenod jedinog doma, da su ustaše deložirale 1941. godine Židove iz njihovih stanova u Zagrebu, kao da to hrvatska javnost ne zna. Međutim, nedosljedan kakav jest, govoreći poluistinu, prešućuje uzroke toga, kao i povijesnu činjenicu, da su komunisti deložirali Hrvate iz njihovih stanova i kuća nakon lažnog oslobođenja 1945. godine, i čak strpali preko 200.000 Hrvata tri metra ispod zemlje, naime, do Božića 1945. godine, dame i gospodo, je u Titovoj Jugoslaviji ubijen svaki šesti Hrvat. Zapamtite to! Francuzi jesu oslobođeni 1944. od njemačke okupacije, ali Hrvati se u Drugom svjetskom ratu nisu nalazili pod njemačkom okupacijom, nego slobodni u svojoj hrvatskoj državi NDH u kojoj su komunisti i (velikosrpski) četnici vodili partizanski teroristički rat protiv hrvatskog naroda i države. Poljaci također nisu oslobođeni 1945. godine, kao ni Nijemci, i drugi narodi.

Pohvalno jest, što navedeni saborski zastupnik govori o kamatarskom sustavu središnjeg bankarstva i otuđenoj Hrvatskoj narodnoj banci za račun stranih interesa, i što time kritizira HDZ-MOST, ali upravo je njegovo navođenje izbacivanja Židova iz stanova u Zagrebu 1941. godine na tragu one politike koju on kritizira, jer je povijesni uzrok njemačkog nacional-socijalističkog antisemitizma lihvarenje nad njemačkim narodom nakon Prvog svjetskog rata na osnovi nepravednog i nametnutog Versailleskog ugovora i s tim u vezi neotplativog državnog duga s kamatama na nepravednu njemačku ratnu odštetu Zapadnim saveznicima, koje su provodile židovske banke s Wall Streeta i City of London, u vlasništvu najbogatijih pojedinaca na svijetu koji za sebe tvrde da su Židovi, i to s mesijanskom ulogom, obitelji Rockefeller i Rothschild, koji su lažni Židovi jer su po etničkom podrijetlu K(h)azari, jedan azijatski narod doseljen u 1. st. nakon Krista u istočnu Europu, koji je za vrijeme njegovog kralja Bulana primio, u ranom srednjem vijeku, farizejsku religiju preko Talmuda babilonskih rabina, a čiju su državu u 10. st. razbili Rusi. Između 1919. i 1933. godine je cjelokupna njemačka srednja klasa razvlaštena od svoje imovine, i sustavno i potpuno je osiromašila, deložirana, i izbačena na ulicu. Politika antisemitizma Hitlerove vlade u Njemačkoj bila je osveta i odmazda zbog tog zločina međunarodnih bankara iz svjetske financijske elite, koji je počinjen nad njemačkim narodom. (Danas se pak taj zločin izvršava nad svim narodima svijeta.) Osim toga, Židov je čovjek koji vjeruje u Bogu, a ne u Lucifera kao što se lažni Židovi klanjaju anti-Kristu. Antisemitizam je bio ‘brand’ Hitlerove Njemačke koji je nametnut njezinim saveznicima u Silama osovine, tako i Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, a antisemitsku politiku vodila je i Mussolinijeva fašistička Italija, Bugarska, Rumunjska, Mađarska ili pak njemački saveznik Finska i druge zemlje u ondašnjem novom njemačkom poredku u Europi.

Danas imamo u Europi US američki poredak, ali s kamatarskim sustavom središnjeg bankarstva koji se nakon Drugog svjetskog rata provodi nad čitavim nacionalnim državama i narodima preko Međunarodnog međunarodnog fonda IWF i Svjetske banke ‘The World Bank’, i politikom kamata preko privatne središnje US američke banke ‘Federal Reserve System’ u gradu New Yorku i posebnom okrugu Washington D.C., zatim, preko ‘Engleske banke’ u Londonu, i ‘Europske centralne banke’ u Frankfurtu na Maini, te ‘Međunarodne banke za poravnanje’, u Baselu. O tome je govorio Ivan Pernar u Saboru, ne navodeći povijesne uzroke gubitka hrvatske monetarne samostalnosti koju su likvidirali bivši vladajući komunisti u Republici Hrvatskoj, odnosno politička ljevica okupljena oko vladajućih stranaka HDZ i SDP, što isto prešućuje, da su je antifašisti ljevičari/titoisti likvidirali, a ne ‘ustaše’ i nacionalisti, jer nisu ‘ustaše’ i nacionalisti izvršili pljačkašku pretvorbu i privatizaciju nego eks-komunisti od kojih su proizašli tajkuni. Međutim, namjerno je prešutio komunističke zločine jer se povodi oportunističkom politikom srpskog izraza ‘ne talasaj’, koja glasi da nije pametno bivše komuniste podsjećati na njihove zločine jer te putem svojih medija i udruga ‘kulturnog marksizma’ etiketiraju ‘ustašom’. Pa što onda? Ili ćemo reći istinu, ili ćemo lagati. Trećeg nema, jer i poluistina je laž, i predstavlja propagandu. Međutim, kukavičluk je pobijene ljude iz totalitarnog komunizma ostaviti u jamama i drugim masovnim grobnicama, i na cjedilu ostaviti obitelji žrtava komunizma, i o svemu šutjeti kao u mafijaškoj omerti, samo zato što se to bivšim komunistima/titoistima ne sviđa, pa su ljuti na one koji rasvjetljavaju zločine jugoslavenske komunstičke partije, orjunaša, oznaša i udbaša, i Jugoslavenske armije maršala Tita, te se i danas osvećuju. Pa što onda, neka se osvećuju, sve im se vraća milo za drago: ‘Svakome njegovo’ (Biblija).

Rasvjetljavanje zločina komunizma spada, ne samo u civilizacijske norme demokratskog društva, nego i u zadatke medijskog i školsko-obrazovnog prosvjećivanja stanovništva, kao i pravne države koja u Republici Hrvatskoj očito ne postoji, kako je na osnovi deložirane hrvatske obitelj Dukić u Zagrebu ispravno konstatirao saborski zastupnik i general Hrvatske vojske Željko Glasnović, koji je bio osobno nazočan deložaciji. Gospodin Ž. Glasnović i saborska zastupnica Bruna Esih su jedine osobe u 14. sazivu Sabora od sveukupno oko 150 zastupnika, koje uopće govore o komunističkim zločinima, i ne srame se o tome govoriti. Njima svaka čast, a ostalima?

Umjesto što glavnog ovršitelja naziva masonom 33. stupnja, što ovaj to sigurno nije jer masoni najvišeg stupnja su bili general vojske Juga u američkom građanskom ratu, i osnivač slobodnozidarskog rasističkog tajnog društva ‘Ku Klux Klan’, (KKK), Albert Pike, ili npr. osnivač talijanskog nacionalizma, Giuseppe Mazzini, ili šef FBI, Edgar Hoover, bili su masoni 33. stupnja, navedeni saborski zastupnik na taj način uzvisuje svoj ego, umjesto da je ukazao na uzroke deložacija, a ne kao papagaj ponavljati njihove posljedice, jer posljedice deložacija hrvatski građani vide sami, za to im Pernar ne treba. Građanima kojima prijete deložacije treba rješenje kako da se one spriječe i u buduće više ne događaju, jer je protuustavno da se čovjeka ili obitelj deložira iz njihovog jedinog doma, i to još snagom specjalne policije. To je i neljudski, a ne samo protuustavno, međutim, policija i vlada Republike Hrvatske se de facto ne pridržavaju Ustava, a što su Vlada i MUP dokazali kada su u zemlju 2015. nekontrolirano pustili prkeo 600.000 arapskih, što migranata, što izbjeglica na putu prema Švedskoj, Austriji i Njemačkoj, a među njima i radikalne islamiste, pa i džihadističke teroriste tzv. Islamske države u Iraku i Siriji. O tome Ivan Pernar nije govorio u Saboru, da se vlada i MUP de facto ne pridržavaju zakona, dok istovremeno i MUP i Vlada zahtijevaju od hrvatskih građana da se pridržavaju svih zakona, iako MUP i Vlada de facto krše zakon o državnoj granici, Dublinski sporazum, i sporazum o Schengenskoj granici. Pohvalno je, naravno, što Živi zid govori o problemu masovnih deložacija građana u korist banaka, jer koalicija HDZ-MOST i SDP o tome podmuklo šuti, s obzirom da su sami uzročnici teških napada na hrvatske građane.

Također mandatar vlade Andrej Plenković, (HDZ), u svom nastupnom govoru u Saboru nije u vladin program uvrstio nužnost rasvjetljavanja zločina komunizma, i uopće nije spomenuo ekshumirane posmrtne ostatke stotine Hrvata s razbijenim lubanjama iz masovne grobnice na livadi u Košnici kod Celja, što je sramota za premijera jedne demokratske zemlje da se tako neodgovorno ponaša! Zašto se premijer Plenković tako ponaša, je li razlog taj što mu je djed bio u partizanima koji su ove ljude, Hrvate, naše pretke pobili u svibnju i lipnju 1945. godine?

Dame i gospodo saborski zastupnici, tamo su pobijeni pripadnici hrvatskog naroda kojemu i vi pripadate! Zašto podmuklo šutite kao kukavice? Međutim, saborski zastupnik ne bi smio niti prešućivati, niti govoriti poluistinu, već istinu, i samo istinu, jer „samo istina će vas osloboditi“, dame i gospodo, drugarice i drugovi u Saboru!

Ispada na osnovi propagande nekih medija, pa i same retorike vodstva Živog zida, da prije Živog zida nije bilo političke snage i stranke u Saboru koja je kritizirala HDZ, što ne odgovara povijesnoj istini, s obzirom da je saborski zastupnik i dopredsjednk saborskog odbora za ljudska prava, ondašni predsjednik Hrvatske stranke prava, g. Dobroslav Paraga, (HSP 1861.), iscrpno govorio o komunističkim zločinima i zataškavanju tih zločina od strane deklariranih antifašista u Saboru, vlade i ondašnjeg predsjednika Tuđmana, kao i o politički motiviranim ubojstvima hrvatskih političara i hrvatskih branitelja od strane Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, i njenih tajnih služba proizašle, posebno kadrovski, iz bivše Ozne, Udbe i Službe državne sigurnosti SFRJ i SRH. Zar smo na pokojnog ‘Bombardera s Kvarnera’ već zaboravili kako je s kritkom ‘bombardirao’ HDZ, a zaboravili smo izgleda i pokojnog Vladu Gotovca, kritičara vlasti, i dr.? Uz to je poslije, nakon Paragine kritike, postojalo i saborsko povjerenstvo za istraživanje zločina komumunizma čije je izvješće o izvršenom genocidu nad hrvatskim narodom prihvatio predsjednik Sabora, Vlatko Pavletić, v. d. Predsjednik Republike Hrvatske, parafirajući navode u tom vrijednom izvješću, međutim, nakon 2000. godine je to povjerenstvo naprasno ukinuto i raspušteno, što je prava sramota za naše društvo. Hoće li 14. saziv Sabora vratiti natrag to povjerenstvo? Dame i gospodo saborski zastupnici, izvolite se dokazat! Znači, prije Živog zida i Ivana Pernara je ipak postojala hrvatska povijest, i oporba u Saboru, samo što je zbog sustavnog udara na pravašku oporbu simoboliziranu s Paragom nije bilo posljednjih 20 godina jer ju je režim stavio pod cenzuru, o čemu Ivan Pernar i Živi zid isto šute kao zaliveni, što nije pošteno od njih, međutim, ništa ne ostaje tajna, i istina izbija na svjetlo dana, može čovjek skrivati, cenzurirati, prešutjeti, i čak se i sam skrivati u tajnim društvima i kovati urote ili zavjere, kao što rade međunarodni bankari koji kamatare malog čovjeka, ali Bog sve vidi – stoji u priopćenju voditelja Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma, Gorana Jurišića.

.

M.M./HRSvijet.net/http://www.hrsvijet.net//Hrvatsko nebo

Odgovori