Stjepan Štimac : Otmite djeci sa onkologije i nahranite gladnu, pohlepnu, hedonističku i bezvrijednu ne/kulturnjačku zajednicu

Vrijeme:2 min, 19 sec

PRORAČUN JE PRIORITET

Obuljen: Isplate u kulturi više neće kasniti

AUTOR:

      • Hina

OBJAVLJENO:

  • 24.10.2016. u 12:06

Nenad Dugi / Hanza Media

Nina Obuljen Koržinek

Sada najprije treba završiti ovu godinu, vidjeti sve ugovore i programe kako bi se oni realizirali, te staviti naglasak na to da sva vijeća odrade svoje poslove na vrijeme da se ugovori za sve korisnike za sljedeću godinu realiziraju odmah u siječnju, rekla je nova ministrica

ZAGREB – Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek prvoga radnog dana nove vlade istaknula je da više neće biti kašnjenja u isplatama u kulturi, kako bi svi koji rade u kulturi odmah na početku godine znali s kojim sredstvima raspolažu, te kao prioritet navela izradu proračuna za sljedeću godinu.

“Izrazito sam nezadovoljna činjenicom da su se zadnjih pet godina događala velika kašnjenja u isplatama. Toga više neće biti. Apsolutni je prioritet da svi ljudi koji rade u kulturi što ranije, odmah na početku godine znaju s kakvim novcem raspolažu”, rekla je novinarima nova ministrica kulture dodavši da se proračun za kulturu sigurno neće smanjivati.

Sada najprije treba završiti ovu godinu, vidjeti sve ugovore i programe kako bi se oni realizirali, te staviti naglasak na to da sva vijeća odrade svoje poslove na vrijeme da se ugovori za sve korisnike za sljedeću godinu realiziraju odmah u siječnju, a napravit ćemo i podlogu za strategiju razvoja kulture da znamo gdje počinjemo od siječnja, rekla je Obuljen Koržinek.

 

 

 

Otmite djeci sa onkologije i nahranite gladnu, pohlepnu, hedonističku i bezvrijednu ne/kulturnjačku zajednicu, oni su najvažniji jer mrze Hrvatsku. Otmite seljacima i dajte frljićima oni mrze iz dna duše vrijedne Hrvate pa je red da Hrvatima otmete i da njih nahranite. Otmite radniku i dajte masne i bolesne plaće onima polupismenima halterima po raznim portalima, oni su nesposobni za život, njihovo pisanje je smeće i s tim ne mogu preživjeti, a pošteno raditi neće po cijenu života, pa pazite da im više ne kasne apanaže za pisanje bolesnih polupismenih ideoloških pamfletića.

   Otmite invalidima i dajte narikačama kvazi glumicama. Otmite poštenom čovjeku i dobro pazite da ne/kulturnjacima i civilnim udrugama više nikad ne zakasne krvarine, a za stotine tisuća radnika koji nisu mjesecima dobili plaće je lako, jebeš njih. Nek’ crknu i oni i njihova djeca.

U pravu ste što mrzite poštene radnike, tako im i treba kad samo žele pošteno raditi, a ne izvoditi performanse o Hrvatima koje treba zatući i uništiti. Zbogom ljudskosti, dobrodošli u društvo bez ljudskosti i morala. Dobrodošli u izopačeno i nakazno društvo u kojemu ne smije faliti jedino političkim aktivistima tzv. kulturnjacima bez osnovne kulture i ljudskosti, dok se djeca ruše od gladi.

  Definitivno žalim što nisam poginuo u ratu da ne gledam u što se može pretvoriti biće čovjeku nalik, a čovjek nije.

 Stjepan Štimac/Hrvatsko nebo 

3 thoughts on “Stjepan Štimac : Otmite djeci sa onkologije i nahranite gladnu, pohlepnu, hedonističku i bezvrijednu ne/kulturnjačku zajednicu

  1. Ne znam kakva je procedura za peticiju na portalu CitizenGO. Osjećam da se mora na taj portal postaviti peticija kojom se od predsjednika vlade Andreja Plenkovića zahtieva zamjena Nine Obuljen, ako ne dr. Hasanbegovićom, a ono svakako domoljubnom stručnom osobom. Nedopustivo je da se iz proračuna izdvaja novac bilo kojoj kulturnoj grani koji nema adekvatnu tržištnu vriednost. Dokazano je i pokazano već od 1990. do danas da ono malo priznanja koje je uvelike nadmašeno izdvajanjem iz državnog proračuna dolazi jedino iz Soroseve masonske kuhinje, a sračunato je na zatiranje hrvatske kulturne baštine i Domovinskog rata kao najrecentnijeg elementa te baštine.

    ZA HRVATSKU BEZ JUGOSLAVENA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)