Proforme kao zadnji stadij zločina

Vrijeme:48 sec

 

Zašto je stranka Most, iako nije izborni pobjednik, dobila apsolutno sve, uključujući i najvažnije poluge represivnog aparata (SOA, MUP, pravosuđe), i je li se samo radi o političkom kompromisu ili planiranom i još jednom dobro smišljenom alibiju zločinačke organizacije ???

Jer ako se sve zna onda je logično pitanje kako sve ipak prolazi. Dakle, osjetili smo svu težinu pretvorbene pljačke, doživjeli kriminalni prijenos 98% državnog vlasništva u ruke 2% “hrvatskih” stališa (kriminalaca i tehnomenadžera), uvjerili se u zaštitu tih novostvorenih oligarha od strane hrvatskog krivosuđa i zaštitarske tvrke zvane MUP, osvjedočili se u opću kriminalizaciju hrvatskog društva i tzv. stanje državnog (institucionalnog) terorizma, gledamo gotovo svakodnevno sve blagodati sadašnje militanto neoliberalne politike i posljedice njihove fašističke ekonomije.. dakle, što je toj bandi još preostalo? PROFORME !

Takvo stanje politički cimentirati, a tko je za to najidealniji ako ne pravnici i doktori, prije svega psihijatri, kao avangarda ovog trulog i nadasve bolesnog društva. Perjanica protunarodne, anacionalne i asocijalne politike.

 

Željan Jurlin/Hrvatsko nebo