ZRSObit donacijski novčić za poticanje hrvatske darovitosti

Vrijeme:2 min, 37 sec

 

 

Što je ZRSObit?

ZRSObit je donacijski novčić za poticanje hrvatske darovitosti, a uvodi se sa svrhom uređenja učeničkog centra izvrsnosti te potpore projektima i programima skrbi o darovitim učenicama i učenicima, osobama sa smanjenom pokretljivošću, umirovljenicima, studentima i građanstvu.

Tko može donirati?

Donatorski lanac je namijenjen fizičkim i pravnim osobama iz domovinske i iseljene Hrvatske te svim drugim dobrim ljudima i poduzećima u svijetu.

Doniranje bez ZRSObit novčića

Izborom ove opcije donirati se mogu i iznosi koju su manji od vrijednosti 1 ZRSObita (1 Zb = 25 EUR).
To su redom iznosi od 1, 2, 5, 10 ili 15 EUR.

Doniranje uz narudžbu ZRSObit novčića

Osnovna jedinica od 1 ZRSObita ima vrijednost od 25 EUR, a kao nešto veći srebrni apoeni pojavljuju se još i e-novčići od 5 i 10 zrsobita. Najveći primjerci su predočeni srebrnim apoenom od 20 ZRSObita i zlatnim od 100 ZRSObita (2500 EUR). Unos nekog drugog željenog iznosa pretvara se u odabir odgovarajuće kombinacije, sastavljene od najvećih dostupnih te manjih apoena, koja se može dodatno prilagoditi.

Zahvala donatorima

Nakon primljene uplate donatoru se upućuje posebna zahvala i izabrani ZRSObit (e-novčić) kao fizički apoen, u stvarnoj veličini i težini. Objava početka donacijske kampanje u medijima i početka radova očekuje se početkom travnja 2016. godine.

Bit će to znak pažnje za dobro raspoloženje i dugo sjećanje, a spisak zrsobitnih dobročinitelja ili dobrozrsobitnih činitelja sa svakom promjenom bit će trajno objavljen na pokroviteljskoj traci u novouređenom prostoru i na našoj web stranici, zajedno s generalnim i svim drugim pokroviteljima.

Jedan od prvih donatora je i Kristijan Rahimovski – superiorni vokalni izvođač naše pjesme “Programeri luduju”, posvećene darovitim učenicima.

Klik = glava/pismo

1 ZB5 ZB10 ZB20 ZB100 ZB

Kako sudjelovati?

Nakon popunjavanja obveznih polja u pruženom OBRASCU dokument se potvrđuje putem sučelja i prihvaća na službenu e-mail adresu Saveza.

Svaka dobrozrsobitna pravna ili fizička osoba (pojedinačni donator) dobit će povratni e-mail kojim se potvrđuje status donatora predbilježenih za upis u ZRSovu donatorsku knjigu – ZRSOBITER’S BOOK.

Kao potvrda se na e-mail dostavlja PDF preslika svojeOdluke o donaciji s izabranim donacijskim iznosom i pripadajućim apoenima uz Račun s podacima za uplatu u korist Zagrebačkog računalnog saveza.

BUDITE I VI
DOBRO-ZRSOBITNA OSOBA
ZA POTICANJE DAROVITOSTI

i Vašom odlukom sudjelujte
u ovom jedinstvenom načinu potpore
popularizaciji i poticanju darovitosti

ZRSObit – Donatorski obrazac

Molim ispunite obrazac. Stavke označene s * su obavezne.
Ostavite prazno ako donirate kao fizička osoba.
Unesite adresu na koju želite primiti fizičke ZRSObit apoene.
To može biti adresa tvrtke ili Vaša kućna adresa.
Kontakt podaci

Prilagodite Vaš odabir apoena i količine


Apoen ZBApoen ZBApoen ZBApoen ZBApoen ZB
Apoen Količina


Odredite radi li se o jednokratnoj donaciji ili trajnoj podršci ZRS programa.

Donirana sredstva će se utrošiti u svrhu:
Sanacija i uređenje prostora, održavanje i nabavka opreme te provođenje programa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)