Hebrang: Karamarko nije morao dati ostavku zbog poslova Ane Šarić, razlog je drugi

Vrijeme:1 min, 7 sec

 

 

HDZ-ov veteran Andrija Hebrang u emisiji Poligraf Hrvatskog radija otkrio je zašto je, po njegovu mišljenju, Tomislav Karamarko morao otići i dati ostavku. Hebrang smatra da nije riječ o poslovima Ane Šarić Karamarko, već da iza Karamarkova odlaska stoji jedna velika, utjecajna svjetska sila, piše tportal.

“Karamarkovo razdoblje završava za mene još uvijek jako upitnim razlogom njegova odlaska. To će tek budućnost pokazati. Može li se rušiti čovjek koji je dobio pet izbora zaredom jer je tada još njegova nevjenčana supruga, prijateljica, imala neku firmu s nekim tko je savjetnik nekoga trećega. To je plitka izmišljotina za razlog”, tvrdi Hebrang za Hrvatski radio.

Iako je htio ostati tajnovit, nakon kratkog nagovaranja voditelja Mislava Togonala nastavlja: “Otišao je iz dva razloga. Jedan je međunarodni plan gdje su utjecaji velikih sila, neću imenovati kojih, stalno mi dolaze tužbe. Riječ je o utjecaju jedne velike sile na našu Inu”, misli Hebrang. Kao drugi razlog Karamarkova povlačenja smatra najavu lustracije i nastavka istrage partizanskih i komunističkih zločina.

“Ja sam mu najavio njegov krah onda kada je najavio lustraciju i istragu zločina iz 1945. Poslao sam mu poruku u kojoj sam napisao da je to početak njegova kraja. Četiri mjeseca nakon toga je završio. Oteo se mainstreamu koji nije htio čeprkati po našoj prošlosti”, zaključuje Hebrang.

Hrvatska danas.com /http://hrvatska-danas.com/Hrvatsko nebo

6 thoughts on “Hebrang: Karamarko nije morao dati ostavku zbog poslova Ane Šarić, razlog je drugi

  1. Velika “sila su Udba, Mesicevi tajkuni iz uvoznog lobyja Roglic, Tedesi, Greguric i njihova Cuprija , Vladimir Seks, Ivic Pasalic, Josip Manolic, Stipe Mesic, Zeljka Markic i popovi iz Josipoviceva Opus Kupusa koji su stvorili Petrova i Cupriju.:-)

  2. Jasno je svima, koji hoće da im bude jasno, da Hebrang priča istinu. Od smog početka , osobno, sam bio protiv smjene Karamarka jer je podigao HDZ iz političke kome sa svim manama i manjakvostima. Kada je HDZ, nakon Sanadera, i jace, pao u političku komu tada nije baš bilo puno, kolki znam niti jednog, kandidata za predsjednika, a poslije pobjeda HDZ-a na niz izbora i Karamarkove najve o Lustraciji i istragi jugokomunističkih zločina slijedilo je ovo što Hebrang govori. Znači u HDZ je većina udbaškog kadra i oni koji im služe.

  3. s karamarkom je izgubljena posljednja šansa da hrvatska bude – hrvatska. sada smo eu koš za smeće

    1. Posljednja šansa je ipak narod – osviješćen. Ili sam previše optimističan, ali imam osjećaj da će sljedećih godina ipak ići na bolje. Možda zato što o mladim ljudima imam više pozitivno mišljenje…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)