Kralj prijava Zoran Stevanović

Vrijeme:2 min, 52 sec

“Vjerujem u riječko pravosuđe!” izjavio je Zoran Stevanović na upit zašto nije podigao privatne tužbe zbog kleveta kod nadležnih sudova u mjestima gdje su iste nastale.

Nazvat ću tekst “Sve bum ih tužil”, rekla sam mu, a Z. Stevanović je uzvratio da je namjeravao tužiti i mene doljepotpisanu (o predmnijevanim razlozima ću kasnije)…

igor-pNajavljeni serijal od dvadesetak kaznenih prijavi Zorana Stevanovića započeo je s Igorom Peternelom, drugim čovjekom HHO-a, ali se isti nije pojavio u riječkoj sudnici pa je sutkinja Sandra Juranović zakazala novo ročište za 17. studenog u 10:30.  Najavila je i opciju policijskog privođenja optuženog na uvodno ročište koje je po sudskom hodogramu ispituje mogućnosti mirenja. Potom je podsjetila na sljedeće suđenje istog tužitelja, istoga dana u 13:30.

 

jov-stev
Ministar Jovanović potpisao Povelju o suradnji s hrvatskim navijačkim veleposlanstvom NLO 2012.

O sadržaju tužbe i tijeku suđenja, dakle, saznat ćemo uskoro, ali ostaje činjenica da Zoran Stevanović povezuje Peternela s Mamićem, što ga čini trofejnim ciljem. Igor Peternel je poznat po svom izravnom, neuvijenom stiu komunikacije s jasno određenim kritičkim stavovima pa se ova tužba može posmatrati kao školski primjer nasilnog ušutkavanja oponenata. Da je suprotno, Stevanović bi pravovremeno tražio demanti, a prijave podigao na nadležnim sudovima.

 

stevo

imgp7856 Luka Đurić i Goran Ivšić doputovali su u Rijeku na ročište koje je zakazala sutkinja Sandra Jurinović na riječkom Općinskom sudu po privatnoj prijavi Zorana Stevanovića, i to tri godine nakon objave priopćenja u ime Kluba navijača  “Uvijek vjerni”.
Do sljedećeg ročišta 20. listopada 2016 u 14:00h znat će se da će biti mirenja ili mirenja biti neće.

 

 

 

 

umkiaa
LOGO “UM korak ispred” je otisak NOŽNOG palca. Dosjetkama nikad kraja

 

 

 

Kad dobijemo uvid protiv koga je sve Zoran Stevanović podigao tužbe, bit će poznati i razmjeri nove ofenzive.
Cilj je jasan – njegovanje hrvatske šutnje.

 

vico
Izvršni direktor Stevanović i njegova suradnica propustili su naglasiti da je Maša Vico PREDSJEDNICA udruge koja donira

 

 

No, da se vratim na početak teksta i razloge zbog kojih me je VJEROJATNO Zoran Stevanović namjeravao tužiti…  Na FB grupi Riječka enciklopedija fluminensia pokrenula sam TEMUumki4 o fantomskoj udruzi Zorana Stevanovia koja za logotip ima otisak nožnog palca, a aludira na djelatnosti za valjanje klada sa svojim UM – korak ispred. Jedan od 20.000 članova napisao je svoje iskustvo sa Zoranom: “Za vrijeme osnovne skole tamo u Nikoli Tesli 90 i neke – dotični direktor nas je ‘pripremao’ za srednju skolu, onda dodje srednja elektro kad pogodi tko – Zoran Stevanović prodaje nam maturalna putovanja i priča o Pragu, Barceloni i ostalim lokacijama. Ako se ne varam i za vrijeme mojih fakultetskih godina je bio aktivan sa kojekakvim kvaz svirajmo k**** studentskim udrugama. Prodje studentsko doba kad eto ti u susjedstvu udruga mladih, pogodi tko je voditelj. Iako se o udruzi pricalo po medijima, osobno nisam nikad shvatio smisao, program i rezultate djelovanja iste. Ali dotičnog sam uvijek doživljavao kao nekakvu verziju riječkog Delboy Trottera, jedino mi se čini da je Rodneya negdje zagubio putem. Iako trenutno radi sličnih mlatimudana kojima vrvi moj grad kao i pripadajuća mu država, živim jedno 10000 km udaljen od Rijeke, svaka mala vijest o aktivnostima spomenutog mi izvuče osmijeh na lice, mazohizam na maksimumu.

Pa pozdrav Zoki, this time next year…!” pokerica…

imgp7859

 

Vedrana Spadoni Štefanić/Hrvatsko nebo

Odgovori