VIDEO : Pogledajte Plenkovićevu izjavu za njemačke medije iz kampanje

Vrijeme:57 sec

 

 HDZ je stranka koja oduvijek želi predstavljati sve građane Hrvatske. Hrvatski narod želi stranku koja se odgovorno postavlja prema nacionalnim interesima, rekao je Plenković

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković za vrijeme kampanje u Drnišu je dao kratku izjavu za njemačku televiziju ARD, a danas je objavljena na Youtubeu.

“HDZ je desnica, no moja je misija ojačati i politički centar. To je jasan zadatak koji vrijedi za sve partnere naše stranke u cijeloj Europi. HDZ je stranka koja oduvijek želi predstavljati sve građane Hrvatske. Hrvatski narod želi stranku koja se odgovorno postavlja prema nacionalnim interesima. Glavna razlika u odnosu na kampanju 2015. jest ta što se više ne želimo vraćati u prošlost, već se baviti najvažnijim pitanjima budućnosti. Ljudi u mojoj stranci su se pri formiranju programa prije svega fokusirali na gospodarske teme i u kampanji mi je bilo važno ne baviti ideologijom. Želimo da kultura komunikacije u Hrvatskoj bude na europskoj razini i, u tom smislu, ova kampanja bila je u svemu nalik onim kampanjama koje vi pratite u Europi”, rekao je Plenković.

 

  Direktno.hr/http://direktno.hr/en/2014/Hrvatsko nebo

 

 

https://youtu.be/LIZtHvdPAKI

Odgovori