Daran Bašić- Slika današnje “uljuđene ” EU Hrvatske : JE LI GAY IS OK ?!

Vrijeme:5 min, 16 sec

 

ostojic-povorka-ponosaA sad jedan ozbiljan upit homofiličarima (kad već postoje homofobi slijedom toga oni “s druge strane barikade” su homofiličari zar ne ?) Eto recimo upit  antifama,primjerice Ostojiću , Vesni Pušić ,Arsenu Bauku ,Radimiru Čačiću ,Occupy Croatia ,BABE koji li već, promicatelji prava Gay parade pa hajde ok , borba za prava ma i to ok , borba za ovo pa ok , borba za ono eto ok

Ali zapravo, neki kažu – da je to borba za nadmoć, privilegije i slično

Iz medicinske klasifikacije JOŠ nije izbačen egzibicionizam kao poremećaj. Ili jeste ? Mislim da nije, ma ne – siguran sam u to.Nije izbačen .A kako ga definiraju .Pa evo par citata :

Egzibicionizam je nastranost kod koje središnje mjesto zauzima parcijalni seksualni nagon gledanja, čija je erogena zona, iz koje potiču seksualna uzbuđenja čulo vida.

Za razliku od voajerizma kod kojega se zadovoljstvo trazi i nalazi u gledanju erotski uzbudljivih prizora, egzibicionizam je pasivni oblik ovog nagona (biti gledan), kod kojeg se uživanje nalazi u pokazivanju nagog tijela i posebno u otkrivanju sopstvenih genitalija da ih drugi mogu videti.

Egzibicionistička crta karaktera naročito je razvijena kod narcisoidnih osoba, kao i kod onih muškaraca koji nisu sigurni u svoju muškost, jer samo snažna nesvjesna sumnja može nametnuti e individui potrebu da poziva objekte kao svedoke.

Ili

Egzibicionizam je naglašen kod mnogih ljudi. Impulsivna je aktivnost pokazivanja spolnih organa radi izazivanja uzbuđenja i postizanja spolnog zadovoljstva. Genitalni egzibicionalizam kod muškaraca javlja se u zrelom dobu, na javnim mjestima, pred mladim ili starijim ženama. Gotovo sva djeca prije adolecencije učestvuju u zajedničkim genitalnim igrama.

Egzibicionizam je složena odbrana. Njene posljedice su nastrane crte ličnosti. Freud ga ponovno objašnjava kastracionim kompleksom. Pokazivanje ohrabruje osobu u vjerovanju da ima penis, zatim agresivnošću, jer pokazivanje zastrašuje druge ljude, ili simbolikom magičnog gesta. Osoba pokazuje ono što bi sama željela da vidi. Samo pokazivanje nije dovoljno za doživljavanje orgazma.

Egzibicionisti imaju snažan osjećaj krivice, većinom su spolno nemoćni i sramežljivi. Korijeni egzibicionizma nekad vuku iz slobodnih pokazivanja genitalnih organa u kući, ili ranih odnosa sa djevojčicama. Egzibicionizam kod žena se ogleda kroz isticanje grudi, stražnjice, usana, kože.

Moglo bi se još o definiranju kao NASTRANOSTI ali dovoljno je ovo

E a sada idemo napravit jedan eksperiment. Trebamo primjerice : nekoliko kožnih dugih ogrtača, nekoliko pari muških gaća, nešto šminke možda bič ,par kapa par šešira , par transparenata. I recimo desetak – petnaestak, može više, a može i manje otkačenih frendova. I oni mogu biti otkačeni više ili manje svejedno je Nije ni važno primjerice da li su homo ili hetereo, ali neka budu, pokusa radi, i mog osobnog ukusa radi – hetero.Kažem samo ukusa radi .

E sada svratite pozornost na ovo .Recimo da ja obučem samo gaće i crni dugi kaput ili kožni ogrtač na nogama su čizme ,nađe se nekako i primjerice kakova vojna oznaka evo baš recimo oznaka HOS-a iz Domovinskog rata sa onim ZA DOM SPREMNI , dođem na sred trga Bana Jelačića i počnem se pokazivati prolaznicima.

Ali ne samo pokazivati ja i palucam jezikom, i radim lascivne pokrete,vrtim zavodno bokovima oponašam seksualni čin.

Što će se dogoditi ???

Jednostavno je, prolaznici će biti zgroženi neki će me htjeti zgaziti , posebice očevi male djece,Ali eto uskoro i plavaca Vlahe Orepića  i marice, te informativnog razgovora. Potom prekršajne prijave i tko zna još čega ne.

Sutradan bi medije preplavili naslovi.Vrištao bi Jutarnji list, Večernji list isto , N1 ,RTL i NOVA  bi u Dnevniku išli  sa glavnom vješću

Perverzni ustaški egzibicionist bivši branitelj usred grada izazivao sablazan!

Ali da Hrvatska nije izoliran slučaj jednako bi se dogodilo SVAKOJ, ali ponavljam SVAKOJ državi koju znam.

Ali možemo mi i pojačati dojam .Onih mojih već spomenutih par prijatelja više ili manje otkačenih od mene sasvim je svejedno , i ja odlučimo se  se malo jače zajebavati i, pa nabaviti kožne mantile, te samo u njima i gaćama otišli na trg i opet krenemo isto ali se i opet kod nekoga nađe oznaka HOS -ZA DOM SPREMNI

Palucamo jezicima, vrtimo bokovima i trzamo zdjelicama, kao da nekog eto ševimo .

Prolaznici naravno zgroženi, mnogi nas žele pretući , osobito očevi male djece, ali eto još više plavih ađela, a i marica, pa da vidiš i informativnih razgovora, i prekršajaca, pa možda i koja kaznena.

A mediji.Mediji bi se pomamili da nas, odurne perverznjake,satru u komade sa naslovom:

Do kada  ćemo trpiti teror bolesnika i perverznjaka BIVŠIH BRANITELJA ?

Naravno sve bi to pratili opet N1 , NOVA , RTL , sa okruglim stolovima u sljedećih petmaestak dana ,obvezno sa uradcima o Domovinskom ratu ali bi te emisije vodio Zoran  Erceg zajedno sa Fredom Matićem rezervnim braniteljima jer   jer tko bi bio bolji od njih  ta u pitanju su branitelji.

A sada ćemo mi koreografiju malo promijeniti .Dodat ćemo transparente i šminku. Ekspriment dosiže vrhunac.

antifa-2Dakle – opet mojih par prijatelja više ili manje otkačenih od mene , samo u gaćicama i kožnatim ogrtačima, palucanje jezikom, lascivni pokreti zdjelicama, ovaj put smo se svi našminkali u dugine boje našla se i stilski urađena zvijezda recimo najprimjerenija ona SDP-a Hrvatske,Tu je i slika Che Guevare nađe se koja majica HNS-a , ali ovaj put svi imaju transparente:

“Mi smo ponosni što smo gayevi, živeli gayevi, gay is ok, gayevi su spasili civilizaciju” …

Eto sada opet plavih anđela i marica. I gle čuda – ovaj put oni čuvaju moje frendove od prolaznika što se zgražaju, a očeve djece koji oće mojim frendovima vrlo uvjerljivo objasnit da to baš i nije pristojno – NJIH trpaju u marice i vode na informativni razgovor, padaju prekršajne prijave

A mediji ? Mediji  opet vrište:

Primitivni kamenjari i uglatoglavi ustašoidi napali simpatičnu i miroljubivu skupinicu veselih gayeva, koji su svojim performansom uveseljavala prolaznike.

 

Dakle. homofiličari dragi, hajde meni,meni neukom ,meni koji slabo razumijem neke stvari – objasnite kako je došlo do takve fantastične promjene percepcije od strane medija, ali i od strane policije, pa i  pravosuđa ?

Ili prva dva eksperimenta   nisam dobro izveo ili …?

Ah, da, zaboravio sam – treba ga Stulhofer organizirati da bi bio vjerodostojan.Ili možda Arsen Bauk zašto ne.Ma najbolje Vesna Pusić

A ne jedan stari, heteroseksulani magarac kakav sam ja .

A znate li na koncu što je ovo .To vam je poštovana gospodo  slika današnje “uljuđene ”  EU Hrvatske.Dolaskom nove vlasti hoće li se nešto promijeniti. ?Autor ovih redaka s pravom sumnja a većina građana, uvjeren sam, nada se da hoće  ….

 

Daran Bašić/Hrvatsko nebo 

Facebook komentari

komentara

One thought on “Daran Bašić- Slika današnje “uljuđene ” EU Hrvatske : JE LI GAY IS OK ?!

Odgovori