Izv . prof .dr . sc . Kristijan Krkač : I pitam se kaj je preostalo ?

Vrijeme:2 min, 2 sec

 

 

IZBAČENA IZ STRANKE

Kolarić: Očekujem da ponište odluku o mojem izbacivanju, spremna sam vratiti se i voditi SDP

Rekla je da Zoran Milanović mora dati jasnu ostavku jer ne može voditi stranku u ovom kriznom razdoblju

Kolarić: Očekujem da ponište odluku o mojem izbacivanju, spremna sam vratiti se i voditi SDP

Aleksandra Kolarić

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Aleksandra Kolarić danas je pozvala članove SDP-a da zatraže njezin povratak u stranku i rekla da će se nakon toga kandidirati za predsjednicu.

– Protustatutarno su me izbacili, zato očekujem da ponište tu odluku. Kako će to napraviti, njihova je stvar. Moj slučaj je prijelomnica za SDP – rekla je Kolarić za  N1

– Ne samo da sam spremna kandidirati se (za predsjednicu SDP-a) već sam spremna promijeniti i stvoriti moderan, socijaldemokratski, vjerodostojan i pristojan SDP – poručila je.

Rekla je da Zoran Milanović, koji je jučer rekao da se više neće kandidirati za predsjednika SDP-a, mora dati jasnu ostavku jer ne može voditi stranku u ovom kriznom razdoblju.

– Predsjednica Glavnog odbora Romana Jerković trebala bi biti vršiteljica dužnosti predsjednice – rekla je Kolarić.

Komentirajući kandidaturu Ranka Ostojića, istaknula ga je kao jednog od krivaca za “debakl”.

– Krivnja za debakl je na potpredsjednicima, a to su Ranko Ostojić i Milanka Opačić, zatim na tajniku Igoru Dragovanu te članovima predsjedništva koji su podržavali tu politiku, glasali i nisu joj se suprotstavljali – rekla je Kolarić.

 

Uvek mi je u toj Aci bilo nekaj odbojno. Prešel sam prek groznih facijalnih ekspresija i gestikulacija. Prešel sam i prek boje glasa i dikcije koje su zastrašujuće. Prešel sam čak i prek tog svadljivog stila i elementarne nepristojnosti. Na koncu prešel sam i prek sadržaja koji je prečesto besmislen, a predviđanja su redovito elementarno pogrešna.

I pitam se kaj je preostalo?

Zakaj i dalje ne nalazim ništ kaj mi je simpa?

 

I sad sam shvatil.

Taj sindrom dijela SDP-ovaca, a kojeg ona tak lepo pokazuje, sastoji se u srži u tome da se prije ili kasnije pokaže i dokaže da ima ambicije koje beskonačno nadilaze obrazovanje, iskustvo, rezultate i kaj je najgore kreativne zamisli. I tak sve padne u vodu. Evo primjer. Ne samo da očekuje da ju zipa sad, za 5 min, vrate u stranku, nego je spremna kandidirati se i vjerojatno je uvjerena da bu pobedila. 

 

O Jezušmaria, uz sve te totalitarne vođe SDP-a kroz povijest, neki poput Hebranga i Dabčević-Kučar se valjda na ovo u grobu okreću.

 

 Izv . prof .dr . sc . Kristijan Krkač /Hrvatsko nebo

 

Facebook komentari

komentara

2 thoughts on “Izv . prof .dr . sc . Kristijan Krkač : I pitam se kaj je preostalo ?

Odgovori