Stela Perši : Novinarima i političarima

Vrijeme:2 min, 15 sec

 

 

Novinarima i političarima,

kao i svim zlonamjernicima, upućujem ovih par rečenica vezanih za kupnju mog bivšeg stana na Vrbanima III. Žalosno je i tužno da se služite ovako niskim udarcima i iznosite niz činjenica koje nisu istinite, u svrhu optužbi i blaćenja jednog dragog i doista dobrog čovjeka, mog dugogodišnjeg prijatelja Juru Martinovića, koji mi je pomagao više od ikoga ikada u životu.

Jedina i točna istina je, da sam živjela u stanu na Vrbanima III toliko dugo vremena, koliko sam taj stan bila u stanju plaćati. Kada me splet životnih okolnosti doveo u situaciju da nisam mogla podmirivati svoje obaveze, napustila sam SVOJEVOLJNO taj stan, banku pismeno obavijestila da je stan prazan, što naravno nije umanjilo moju obavezu plaćanja stana, te su me uredno teretili za iznose mjesečnih rata narednih 18. mjeseci, možda i dulje. Teško sam se razboljela, poduzeća su otišla u stečaj, banke su preuzele cjelokupnu obiteljsku i poslovnu imovinu, blokirajući doživotno sve naše račune i sada dijelim sudbinu tisuće ljudi koji su lakovjerno ulagali u proizvodnju hrvatskih proizvoda i vjerovali u hrvatsku proizvodnju ( proizvodili smo podvozja za hrvatske tramvaje, koji nisu našli put prodaje u inozemstvu, te smo ostali bez posla u jednom danu! ).

Kada sam pročitala što pišete o čovjeku koji je u akutnoj fazi moje bolesti bio jedna od rijetkih osoba koja mi je pružila ruku, pomogla u svim potrebitim situacijama, koja je besplatno zastupala moju tvrtku i mene osobno u trenutku raspada cijelog mog životnog i poslovnog svijeta, smatrala sam da mi je moralna dužnost da Vam kažem kako svoje smicalice i tako niske udarce ipak upotrijebite protiv sebe samih. Tim činom biste dobrano pomogli ovom društvu.

Ako ste već dobili materijal kako je stan bio ovršen, što je istina, mogli ste isto tako dobiti izvještaj od banke da je stan bio prazan više od 18 mjeseci, moguće i dvije godine, prije natječaja na koji se i Jure javio. Ne vidim ni jedan razlog zašto se on ne bi na isti prijavio, kada je natječaj bio javan i svima znan?! Meni je iskreno i te kako bilo bitno da se stan proda, jer su me teretili potpuno isto kao da živim u njemu, što Vama uostalom niti nije bitno. Vama je bitno postići Vaš cilj, ali ste ovaj put krenuli u pogrešnom smjeru. Napadate čovjeka koji je ljudina i kojem sam zahvalna i kao prijatelju i kao čovjeku koji je uvijek bio spreman doći, saslušati i riješiti moj problem.

Hvala Vam unaprijed što ćete nas sada oboje ostaviti na miru, jer sa Vama sigurno neću nikada imati nikakav kontakt, što god i kako god nas dalje blatili i koliko god neistine iznosili. Budite uvjereni!

 

Stela Perši FB komentar/ Hrvatsko nebo

Odgovori