Kako je Bruna Esih razotkrila Milanovića i njegove laži

Vrijeme:2 min, 36 sec

 

 

PODCJENJIVANJE ZDRAVOG RAZUMA I OBMANA NACIJE
Petominutni pljesak bio je burna reakcija na izlaganje Brune Esih, nestranačke kandidatkinje na listi HDZ-a u 1. izbornoj jedinici, održano u ponedjeljak navečer, u kojem je secirala i raskrinkala četiri drske laži lidera SDP-a Zorana Milanovića.
Naime, na tribini „Gospodarsko-socijalne reforme i društveno-povijesno naslijeđe“ održanoj u zagrebačkim Gajnicama,Bruna Esih je oštro komentirala intervju Zorana Milanovića objavljenom u Jutarnjem listu u kojem je pokušao pobjeći od vlastite neprijeporne odgovornosti za sramoćenje Hrvatske prvog dana ulaska u EU.

 

ČETVRTA LAŽ

„Štitio ih je Tuđman osobno“

Apsolutna je neistina da je Tuđman štitio „udbine kilere“. Prilikom projekcije čuvenog filma „Bruno Bušić – život, djelo i mučenička smrt“, 1992. godine, koji je de facto trebao biti početak lustracije ili raščišćavanja, jedino se Tuđman javno založio za objavljivanje filma, usprkos Manolićevu protivljenju objavi zbog navođenja nekih njegovih agenata i spominjanja Josipa Perkovića. Štoviše, film je prikazan na HTV-u u udarnom terminu, a predsjednik Tuđman je istu večer umirovio Josipa Perkovića te naložio kazneni postupak i progon ‘NN’ ubojice Brune Bušića.

TREĆA LAŽ

„Nastojao sam da im se sudi u zemlji“

Da Milanović želi dobro Hrvatskoj, kako hini zadnjih dana, pokazao bi da zajedno s Dragovanom preda ključeve arhiva saveza komunista Hrvatske istraživačima i građanima, jer riječ je o istoj partiji koja je 1994. godine spriječila ulazak u arhiv kada je podnesena kaznena prijava protiv Perkovića. Otvarajući arhive doznali bismo i o „zaslugama“ onih čija imena još uvijek nose hrvatske ulice, poput Vlade Ranogajca, šefa OZN-e i predsjednika vojnog (prijekog) suda, koji je mnogima uskratio pravo na život.

DRUGA LAŽ

„Udbaške kilere štitio je HDZ“

Činjenica je, gospodine Milanoviću, da su 2013. u Hrvatskom saboru, tijekom izglasavanja Vaše bizantarije „Lex Perković“, sabornicu napustili jedino zastupnici Hrvatske demokratske zajednice.

PRVA LAŽ

„Nisam štitio Perkovića i Mustača, već sam se protivio nasilju nad Hrvatskom da izručujemo svoje građane, pa makar to bili udbaški kileri“

Milanović je bubnuo i ostao živ rekavši da „nije bio protiv izručenja Perkovića i Mustača“, već protiv „nasilja nad Hrvatskom da izručuje svoje građane pa makar to bili kileri“. Takvoj Milanovićevoj izjavi vjerujem da su se jako poveselili i svi drugi „kileri“, kršitelji prava i sloboda i ostali kriminalci od kojih će sigurno dobiti koji glas. Zbog kojega će ih sutra opet zaštititi! Logičan zaključak bi mogao biti samo jedan, a to je da Milanović smatra da Europska unija nad Hrvatskom provodi nasilje i to tako da želi procesuirati kršitelje temeljnih ljudskih prava i sloboda!
Činjenica je da je Europski uhidbeni nalog dio paketa koji smo potpisali i prihvatili ulaskom u Europsku uniju. „Lex Perković“ stoga smatram eklatantnim primjerom Milanovićeve izdaje hrvatskih nacionalnih interesa jer je njime, a potvrdio je to i intervju u Jutarnjem, potvrdio kako će i dalje štititi zločince od Europske unije, koje smo dio i u koju smo želeli ući, ali nije spreman braniti hrvatski narod i branitelje od države iz koje smo željeli izaći i čije totalitarno naslijeđe još uvijek nanosi ogromnu štetu hrvatskom narodu i prosperitetu države.
M.Glavinić/Novi Pogledi, foto: Illustracija NP
Bruna Esih, plakat 001
 
Novi pogledi .hr /http://novipogledi.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)