Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca domovinskog rata Primorsko goranske županije uzor sloge i domoljublja

Vrijeme:57 sec

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.


Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca domovinskog rata Primorsko goranske županije na čelu s Nikicom Maravćem se u subotu 03.rujna 2016. po sedmi put pokazala izvanredno organziranim i gostoljubivim domaćinom u Lukežima, srcu Grobnišćine, za nekoliko stotina branitelja, članova njihovih obtelji i prijatelja. Bili su tu i djeca poginulih branitelja, udovice, predsjednca Kolinda Grabar Kitarović  savjetnik Ante Deur, brigadni general Tomo Medved, pukovnih  heroj Vukovara Petar Janjić Tromblon, prijatelj iz Splita, Zagreba, Karlovca, Vukovara, Osijeka, Pule, Karlovca…

“Cilj druženja je da se branitelji okupe i druže zajednički sa svojim suborcima i obiteljima, bez obzira na pripadnost nekoj Udruzi iz Domovinskog rata, da se vidi sloga između branitelja bez obzira u kojoj su postrojbi bili (MUP, HOS, ZNG, HV) i koliko su vremena proveli u obrani suvereniteta RH.

Od početka Domovinskog rata prošlo je dvadeset i pet godina, a veze s braćom i sestrama po oružju su vječne, tako da ovim druženjem želimo pokazati da Udruge nisu razjedinjene i da mi težimo osnivanju jedne braniteljske Udruge koja bi bila jedinstvena za cijelu Hrvatsku.” (UHBDDR PGŽ)

 

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)