Bojan Glavašević “Antifa ” Zoranu Milanoviću : ” …Kako ću ja sad na oči bilo kome iz antifa svijeta ?…. “

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

Glavašević idiot Oglasio se  Bojan Glavašević  dečko “koji ne mrzi ”  ali i obećava.  Oglasio se zabrinut  za  to što će reći antifa na susret  Milanovića i Klema .Oglasio se  jasno svima pokazujući do koga mu je samo stalo i tako razgolitio sve SDP-ovce .Oni su zabrinuti samo  za svoje glasače kao i uvijek.

A onda kada se priča malo slegla u  Bojanovoj glavi  pokušao je i ispraviti pogrješku  pa i opravdati svog šefa  . Ali čini to nevješto, braneći  što se ne može obraniti, no intelektualni liliputanac Bojan Glavašević naravno  ne može to ni dokučiti  .

Glavašević idiot  2Pravda  šefa na nevješt način  .

I Bojan je mišljenja  da se u BiH nema s kim razgovarati  prepusti one Hrvate koji su ostali na svojim ognjištima   Europi i Visokom predstavniku  kao i do sada neka rade s njima što i žele  .O Hrvatima iz BiH  braniteljima  da ne govorimo.Ni kao pomoćnik ministra branitelja Bojan nije mogao skrbiti o njima  jer  se trošio na skrb o “stradalnicima ” iz  pobune protiv  ustavnopravnog poretka  Hrvatske

 

Pokazao je Bojan  svima tko mu je važan . Antifa  i njihovi SDP  glasači  .O njima bi Bojan brinuo  i kada bi bio ministar .Ostale bi ugurao negdje  .

A antifu neka Bojan pozdravlja kao i do sada sa  “Smrt fašizmu sloboda narodu”  a  “stradalnike” iz pobune  sa “Pomoz Bog junaci. ”

Daran Bašić /Hrvatsko nebo

17 thoughts on “Bojan Glavašević “Antifa ” Zoranu Milanoviću : ” …Kako ću ja sad na oči bilo kome iz antifa svijeta ?…. “

  1. Darane, zašto uopće gubiš vrijeme na izgubljen slučaj?

    Ima previše onih kojima se, za razliku od ovog, isplati pomoći.

    1. Mi bismo voljeli kad bi on postao izgubljen slučaj. Ali ako kmeri pobijede, mi ćemo postati izgubljeni slučajevi s njim u politici.
      Ako kmeri izgube, a on se vrati Tupavcu na FF, izgubljene su generacije studenata. Daleko je to od bilo kakve “win-win” situacije.
      Zato mislim kako ga treba spominjati, čak i kad samo kihne bez rupčića preko usta… Bit ćemo sigurni od njega i sličnih tek kad netko izmisli cjepivo protiv takvih.
      A ne vidim kako je netko i krenuo u taj proces.

      1. Bojan Glavašević jest izgubljen slučaj. Slučaj koji spada u “slučajnu” Hrvatsku Zorana Milanovića. Od takvih Republika Hrvatska nema, niti može imati ikakve koristi, kao ni njeni žitelji, bez obzira kojoj političkoj ili etničkoj grupaciji pripadali. O ljudima koji žive u okruženju, a uzevši u obzir recentne istupe, ne treba ni govoriti.

        Organizacija Odbačenih Propalih Slučajeva. OOPS! 🙂

        1. Dragi ptiček, nisam ni tvrdila kako od njega bilo tko normalan može imati ne samo koristi nego ni ičeg dobrog… i tu se slažemo.
          Samo sam htjela reći kako njegovo sijanje zla i pokvarenosti još nije završilo.
          Kandidata za OOPS u Hrvatskoj ima vjerojatno više nego u cijeloj sotonskoj tvorevini zvanoj EU. 🙂

          1. Ima i u EU nusprodukata. Bit će ih sve više kako se stvari budu razvijale.

          2. Dok ne vidim u VL, JL ili životinjskom hrt-u (evala Karolina!) imena bajna masno tiskana…

          3. Teško odgovarate na pitanja, ali ja jedrim u klasi upornih… 🙂
            Otvorila sam onaj Vaš spremljeni komentar o orwelovskoj budućnosti Hrvatske a glede pobjeglica. (Noćne seoske straže, psi, helikopteri…) Mislite li da se sprema novi veliki val invazije na Europu o kojemu svi pišu?

          4. Hvala. Trebam tješiti Karolinu glede toga pod člankom: Milanović Orgija primitivizma. 🙂

    2. Pa najbolje da ugasimo portal i da nitko ne reagira na ispade Milanovića ,Bojana ,Frljića ,Jergovića ,Dežulovića ,Freda Matića itd itd jer baš kada i napišem nešto o njima netko upita isto :

      “Zašto gubim vrijeme na njih ”

      Pa pokušavam nešto učiniti je nam sjede po svim institucijama baš ovakovi

      1. Oprosti što odgovaram sa zakašnjenjem…

        S te strane si u pravu, potrebno je reagirati, no ne na nižerazredne provokacije kakve je jedino sposoban plasirati nižerazredni provokator klase Bojana Glavaševića. Jedini cilj njegovog istupa je da tebi, meni, i nama sličnima pokuša dići tlak, ili barem ukrasti koju sekundu dragocjenog vremena. Takvi mediokriteti nisu zaslužili da se osvrnemo na njih. Eventualno se o događaju može objaviti crtica da se od objave opisa događaja odustalo jer se radi o nižerazrednoj provokaciji. Dakle, nezanimljivo.

        Ono što jest zanimljivo i o čemu treba naveliko pisati, uporno i činjenično potkrijepljeno, su nastojanja njihovih nalogodavaca, “velikih igrača iz sjene”, organizatora i usmjeravatelja “korisnih idiota” poput Bojana Glavaševića. Na njihovo djelovanje treba konstantno ukazivati. Oni su prava prijetnja kako hrvatskom narodu u Republici Hrvatskoj, tako i u državama u okruženju. Njihovim raskrinkavanjem ruši se cijela njihova hijerarhija u kojoj je Bojan Glavašević samo potrošna roba.

        I, da ne zaboravim, šteta bi bilo ugasiti portal koji je izrađen sa srcem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)