Bojan Glavašević “Antifa ” Zoranu Milanoviću : ” …Kako ću ja sad na oči bilo kome iz antifa svijeta ?…. “

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

Glavašević idiot Oglasio se  Bojan Glavašević  dečko “koji ne mrzi ”  ali i obećava.  Oglasio se zabrinut  za  to što će reći antifa na susret  Milanovića i Klema .Oglasio se  jasno svima pokazujući do koga mu je samo stalo i tako razgolitio sve SDP-ovce .Oni su zabrinuti samo  za svoje glasače kao i uvijek.

A onda kada se priča malo slegla u  Bojanovoj glavi  pokušao je i ispraviti pogrješku  pa i opravdati svog šefa  . Ali čini to nevješto, braneći  što se ne može obraniti, no intelektualni liliputanac Bojan Glavašević naravno  ne može to ni dokučiti  .

Glavašević idiot 2Pravda  šefa na nevješt način  .

I Bojan je mišljenja  da se u BiH nema s kim razgovarati  prepusti one Hrvate koji su ostali na svojim ognjištima   Europi i Visokom predstavniku  kao i do sada neka rade s njima što i žele  .O Hrvatima iz BiH  braniteljima  da ne govorimo.Ni kao pomoćnik ministra branitelja Bojan nije mogao skrbiti o njima  jer  se trošio na skrb o “stradalnicima ” iz  pobune protiv  ustavnopravnog poretka  Hrvatske

 

Pokazao je Bojan  svima tko mu je važan . Antifa  i njihovi SDP  glasači  .O njima bi Bojan brinuo  i kada bi bio ministar .Ostale bi ugurao negdje  .

A antifu neka Bojan pozdravlja kao i do sada sa  “Smrt fašizmu sloboda narodu”  a  “stradalnike” iz pobune  sa “Pomoz Bog junaci. ”

Daran Bašić /Hrvatsko nebo

17 thoughts on “Bojan Glavašević “Antifa ” Zoranu Milanoviću : ” …Kako ću ja sad na oči bilo kome iz antifa svijeta ?…. “

  1. Mi bismo voljeli kad bi on postao izgubljen slučaj. Ali ako kmeri pobijede, mi ćemo postati izgubljeni slučajevi s njim u politici.
   Ako kmeri izgube, a on se vrati Tupavcu na FF, izgubljene su generacije studenata. Daleko je to od bilo kakve “win-win” situacije.
   Zato mislim kako ga treba spominjati, čak i kad samo kihne bez rupčića preko usta… Bit ćemo sigurni od njega i sličnih tek kad netko izmisli cjepivo protiv takvih.
   A ne vidim kako je netko i krenuo u taj proces.

   1. Bojan Glavašević jest izgubljen slučaj. Slučaj koji spada u “slučajnu” Hrvatsku Zorana Milanovića. Od takvih Republika Hrvatska nema, niti može imati ikakve koristi, kao ni njeni žitelji, bez obzira kojoj političkoj ili etničkoj grupaciji pripadali. O ljudima koji žive u okruženju, a uzevši u obzir recentne istupe, ne treba ni govoriti.

    Organizacija Odbačenih Propalih Slučajeva. OOPS! 🙂

    1. Dragi ptiček, nisam ni tvrdila kako od njega bilo tko normalan može imati ne samo koristi nego ni ičeg dobrog… i tu se slažemo.
     Samo sam htjela reći kako njegovo sijanje zla i pokvarenosti još nije završilo.
     Kandidata za OOPS u Hrvatskoj ima vjerojatno više nego u cijeloj sotonskoj tvorevini zvanoj EU. 🙂

     1. Ima i u EU nusprodukata. Bit će ih sve više kako se stvari budu razvijale.

     2. Dok ne vidim u VL, JL ili životinjskom hrt-u (evala Karolina!) imena bajna masno tiskana…

     3. Teško odgovarate na pitanja, ali ja jedrim u klasi upornih… 🙂
      Otvorila sam onaj Vaš spremljeni komentar o orwelovskoj budućnosti Hrvatske a glede pobjeglica. (Noćne seoske straže, psi, helikopteri…) Mislite li da se sprema novi veliki val invazije na Europu o kojemu svi pišu?

     4. Hvala. Trebam tješiti Karolinu glede toga pod člankom: Milanović Orgija primitivizma. 🙂

  2. Pa najbolje da ugasimo portal i da nitko ne reagira na ispade Milanovića ,Bojana ,Frljića ,Jergovića ,Dežulovića ,Freda Matića itd itd jer baš kada i napišem nešto o njima netko upita isto :

   “Zašto gubim vrijeme na njih ”

   Pa pokušavam nešto učiniti je nam sjede po svim institucijama baš ovakovi

   1. Oprosti što odgovaram sa zakašnjenjem…

    S te strane si u pravu, potrebno je reagirati, no ne na nižerazredne provokacije kakve je jedino sposoban plasirati nižerazredni provokator klase Bojana Glavaševića. Jedini cilj njegovog istupa je da tebi, meni, i nama sličnima pokuša dići tlak, ili barem ukrasti koju sekundu dragocjenog vremena. Takvi mediokriteti nisu zaslužili da se osvrnemo na njih. Eventualno se o događaju može objaviti crtica da se od objave opisa događaja odustalo jer se radi o nižerazrednoj provokaciji. Dakle, nezanimljivo.

    Ono što jest zanimljivo i o čemu treba naveliko pisati, uporno i činjenično potkrijepljeno, su nastojanja njihovih nalogodavaca, “velikih igrača iz sjene”, organizatora i usmjeravatelja “korisnih idiota” poput Bojana Glavaševića. Na njihovo djelovanje treba konstantno ukazivati. Oni su prava prijetnja kako hrvatskom narodu u Republici Hrvatskoj, tako i u državama u okruženju. Njihovim raskrinkavanjem ruši se cijela njihova hijerarhija u kojoj je Bojan Glavašević samo potrošna roba.

    I, da ne zaboravim, šteta bi bilo ugasiti portal koji je izrađen sa srcem.

Odgovori