MLADEN PAVKOVIĆ: Skandalozno. „Mali Slobo“ dolazi u Hrvatsku!

Vrijeme:1 min, 44 sec

MLADEN PAVKOVIĆ: Skandalozno. „Mali Slobo“ dolazi u Hrvatsku!

Mediji javljaju da će krajem ovog tjedna, na poziv hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, njegov kolega, srbijanski premijer Aleksandar Vučić, posjetiti Hrvatsku, odnosno Dubrovnik.
Ne, neće se ispričati za sva zla koje je Srbija od 1990. naovamo učinila Hrvatskoj, već će prema svemu sudeći doći „razgovarati“, ili bolje rečeno očitati još jednu „bukvicu“ prije svega onima koji su kod nas još uvijek na vlasti.
Samo nam to treba!

Naime, Vučić i njegova srbijanska garnitura očekuju ispriku (!¨) od Hrvata, poglavito, kako kažu, za „genocid nad Srbima u Oluji“ te traže da Hrvati ne vode „fašističku i ustašku politiku“!
Može li se tek samo tako prijeći preko ovih teških i neshvatljivih kleveta i uvreda, koje prije svega pogađaju hrvatske branitelje i stradalnike, koji su na čelu s dr. Franjom Tuđmanom i stvorili hrvatsku državu?

A Aleksandra Vučića najbolje je opisao njegov bivši šef, ratni zločinac, Vojislav Šešelj, kad su ga svojedobno „željeli“ iz Beograda prebaciti natrag u Haag. Rekao je:

“Kad izdaju nalog Vladi Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, odlučivat će što će raditi, ja neću bježati. To bi bio povijesni paradoks i neka vrsta pravnog paradoksa da me Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić, suradnici u mojim ratnim zločinima i suučesnici u zločinima protiv čovječnosti, moraju isporučiti. Mislite li da bih ja takvu priliku propustio“, naglasio je Šešelj.

U Srbiji su nema tome dugo zabunom uhitili jednog Hrvata. Mislili su da je bio pripadnik slavne „Somborske skupine“, a onda su ga bez isprike – pustili, jer se navodno radilo o nekom drugom, koji je imao isto ime i prezime kao i on.

Dakle, dok traje lov protiv Hrvata, hrvatskih branitelja, Vučić nam dolazi u posjetu, a da prije toga ne da se nije ispričao, već je srbijanskim novinarima ponovio da je Hrvata ustaška i fašistička država!?
Pa, ako je tako, a nije, što ćeš bre Vučiću u takvoj državi, protiv koje si se i sam puškom borio?
Ne, Vučić nema što tražiti u Hrvatskoj dok se ponaša kao „mali Slobo“!

Mladen Pavković,
predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

 

Hrvatsko nebo

One thought on “MLADEN PAVKOVIĆ: Skandalozno. „Mali Slobo“ dolazi u Hrvatsku!

  1. Pa zasto se uopce cudimo na sve ovo sto zadnjih dana dolazi iz Srbije.
    Ili bolje pitanje,ima li uopce itko tko se tome cudi.
    Znakovita je bila sutnja sa strane Tihomira Oreskovica.
    Dok smo svi ocekivali odgovor nna cetnicke provokacije,Oreskovic mu uputio poziv da dodje u Hrvatsku.Ovakva,kakva je,Hrvatska jednostavno nemoze opstati a prijetnja tome nije u Beogradu nego u Zagrebu.Ljudi,unistit ce nas “nasi” europejci.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)